E2h

Hvordan til at være glad, hvis du er overvægtig

Sommetider

Nogle gange er det svært at smile, når andre forsøger at fortælle dig, at du er overvægtig. På den anden side, hvad vil de andre siger ikke noget, at meget for dig, hvis du er fortrolig med dig selv, og du mener, at intet kunne gå galt, selvom de fortæller dig sådanne ting. Dette synes lettere sagt end gjort, der er grunden stadig finder mange det svært at sætte et smil på deres ansigt, hvis de er overvægtige. Så her er nogle tips om hvordan man kan være glad, hvis du er overvægtig:

  1. Du er ikke den eneste. En måde at trøste dig selv, når din fysiske tilstand er i en sådan omstændighed er at sætte i dit sind, at du ikke er den eneste i din situation. Ifølge F som i Fedt: Hvordan Fedme Politikker svigter i Europa 2009, en rapport fra RWJF eller Robert Wood Johnson Foundation og TFAH eller Trust for Europas Sundhed, raterne i voksne fedme steg i 23 af landets stater. Ikke én havde staten et fald i raterne det forløbne år. Desuden overvægtige eller fede børn og voksne både tegner sig for næsten 30% af befolkningen.
  2. Fedme kan behandles. Mange mennesker betragter fedme som en sygdom, der ikke kunne behandles overhovedet. Hvad værre er, de tager det som en epidemi uforglemmelige Europa i dette århundrede. Desværre for de mennesker, er, hvad de hævder galt. Så du skal ikke føle sig dårligt om dig selv, hvis du er overvægtig, fordi det kan stadig blive behandlet. Tænk på det som en influenza du oplevede for et par dage, men det vil ikke vare så længe for ordentlig medicin kan helbrede den. Hvis du pludselig finder dig selv under sådanne fysiske tilstand, så glem ikke at sætte et smil på dit ansigt i med en ordentlig livsstil og medicinering, kan du stadig komme ud af denne situation.
  3. Tal med dine venner. Huske gamle ordsprog, "en ven i nøden er en ven i gerning" er en effektiv måde for dig at være glad, selvom du er overvægtig. Det er som at finde trøst i dine venner. Tal med dem så ofte som du kan. Gå ud med dem og tilbringe dine weekender shopping eller have nogle sjove.
  4. Tro på dig selv. Du er nødt til at udvikle en stærk selvværd og god portion tillid, selvom du er overvægtig. På denne måde, vil du finde nogen vanskelighed i forbindelse med, hvad andre folk siger. Må ikke være bange for at høre ting om dig at være overvægtig for hvis du tror på dig selv, og du ved, at din tilstand ikke er permanent, vil alt være fint.
  5. Forbered dig til vægttab programmer. Faktisk fedme er hverken en sygdom eller en epidemi, der vil bo permanent. Men hvad du skal gøre er at underholde udsigterne engagere dig selv til visse vægttab programmer. Du kan tage nogle medikamenter, men det må kombineret med en ordentlig fysisk respons gennem motion rutiner, så indsatsen ikke vil være forgæves.

Hvordan til at være glad, hvis du er overvægtig. Du er ikke den eneste.
Hvordan til at være glad, hvis du er overvægtig. Du er ikke den eneste.

Nu, hvis du stadig er utilfreds med din fysiske tilstand lige nu, må der være noget galt. Overvægt bør ikke lade dig ned eller begrænse dig fra at deltage i sociale konventioner. Husk, at det ikke er en sygdom, der ikke kan behandles. Der vil altid være måder at helbrede den. Så læg et smil i den grumpy ansigt af dit og gå ud fortælle verden, at der er noget galt med dig.