E2h

Hvordan vælger abdominal fitness udstyr: ab workout maskiner

Tjek disse ab maskiner, der arbejder

Holde sig i form bør være en del af vores daglige liv. Med den stress, der er blevet en del af vores rutine, bør vi sikre, at vi er i god form, så vi kan afværge sygdomme. De fleste af os har problemer med vores underliv, da dette er en af ​​de mest vanskelige dele af vores krop til at skære ned. Selv om vi bør kende de rigtige øvelser, bør vi også have den rigtige form for abdominal øvelse udstyr. Under disse øvelse maskiner derhjemme vil tilskynde os til at udøve uden at skulle gå til gymnastik.

Hvordan vælger abdominal fitness udstyr: ab workout maskiner. Du kan tjekke forskellige hjemmesider på nettet for at se alle former for træningsudstyr til at udvikle maven.
Hvordan vælger abdominal fitness udstyr: ab workout maskiner. Du kan tjekke forskellige hjemmesider på nettet for at se alle former for træningsudstyr til at udvikle maven.

Der er hundredvis af træningsudstyr og motion maskiner til at vælge fra. På tv, kan vi se forskellige reklamer fremvisning alle mulige abdominal øvelse udstyr. Du skal dog huske på, at ligesom de fleste øvelse udstyr, vil ab workout maskinerne ikke udrette mirakler. Du skal sætte dit hjerte i at bruge dem ordentligt og regelmæssigt, og kombinere dem med den rette øvelse regime, og den rigtige kost. Disse tips vil hjælpe dig med at finde ab maskiner, der virker.

  • Du kan tjekke forskellige hjemmesider på nettet for at se alle former for træningsudstyr til at udvikle maven. Abszone tilbyder følgende abdominal øvelse udstyr: torso barer, twist diske, power stropper og pull-down stropper. Torso barer, når de anvendes i starten stadium kan tone de skrå muskler. I den avancerede position, kan den tone de øvre og nedre del af bughulen. Twist diske forbedre skrå muskler så godt.
  • NordicTrack elliptiske maskiner komponere en anden gruppe af populær træningsudstyr. NordicTrack selv har forskellige variationer af den elliptiske maskine, såsom nordictrack akt Elliptical og nordictrack SpaceSaver elliptisk. NordicTrack elliptiske maskiner er ligesom andre ellipsetrænere, bortset fra at de tilbyder mere intensiv træning og kan gøre mere motion sjov. Nogle af sine modeller endda give dig lytte til din iPod eller MP3-afspillere via kvalitets højttalere, mens nogle har interaktive spil. Du kan endda vælge størrelsen af ​​skridtlængde og pedaler i henhold til dine behov.
  • Power Plate er en anden populær stykke træningsudstyr. Du kan stå på pladen, og det vil vibrere ved 30 til 90 gange i sekundet. Det selskab, der skabte det garanterer, at hvis du står på Power Plate i mindst 15 minutter om dagen i mindst tre dage om ugen, vil du i høj grad reducere din taljen linje. Nogle berømtheder har inde for det er effektivt på Power Plate.
  • Håndvægte og ankel vægte kan også bruges som abdominal træningsudstyr. Mens du gør ab træning, kan du bruge håndvægte til at tilføje modstand mod din overkrop. I mellemtiden kan ankel vægte bruges til at tilføje modstand mod din underkrop. De fleste mennesker bruger også træningsbolde til at udvikle mavemuskler.
  • Pilates er et fitness favorit dag, og det kan hjælpe dig enormt udvikle dine mavemuskler. Sørg for at du får den rigtige Pilates mat for dette. Det bør være fast og tyk nok, mindst en halv tomme tyk. Vælg en roll-up Pilates mat, så du har en nem tid at bringe det overalt.
  • Du kan vælge at købe et fitness-cykel til at tabe kropsfedt. Men selv om det kan være effektiv til at tabe sig, betyder det ikke koncentrere sig om mavemuskler, så du bør vide, hvad former for motion vil hjælpe dig med at udvikle den abdominale område mens du bruger en fitness cykel.

Valg abdominal øvelse udstyr kan være svimlende, så bede om en retssag test før du bruger dine penge. Må forskning først på, hvordan effektiv og sikker hver maskine er, så du kan vælge en maskine, der bedst vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål.