E2h

Hvordan vælger en voksen vægttab lejr

Prøv dette: næste gang

Prøv dette: næste gang, at du er på et tab på hvordan du skal bruge din næste lange ferie orlov, eller du opdager, at du har nogle fri tid på dine hænder, hvorfor så ikke overveje at bruge det produktivt ved at tilmelde dig selv på en voksen vægttab lejr ? Hvis du ved, at du har brug for det, eller føler, at du ønsker at forbedre kvaliteten af ​​din sundhed og fitness ved at tage på en særlig service lejr, der sørger for alle de behov, som mangler i en almindelig gym eller fitness program, gå videre og tilmelde på en voksen vægttab lejr! Dette vil indebære at være sammen med en gruppe mennesker i en vis mængde tid, alle med en delt fælles interesse eller mål at tabe sig og blive sundere. Her er hvad du skal gøre for at komme i gang:

  • Få din læges samtykke først. Før det bliver alle glade og hastigt udfylde denne formular, ved, at du er nødt til at besøge din læge først for at finde ud af dine grænser og forstå dine specifikke krop har brug for. Hvis det er muligt, få din læge give lejren med en kopi af din sygehistorie og profil.
  • Deltag i en lejr, der vil give til dine specifikke behov. Det er vigtigt, at du tilmelder dig en lejr, der følger et regime og et fitnesscenter filosofi, som du mener i. Ellers mere end den faktiske sved og indsats, den næste ting, der kan bryde din viljestyrke (og temperament) er den metode, som de giver instrukser og uddannelse.
  • Få udtalelser fra folk - især folk, som du kender på et personligt plan. For at overbevise dig selv om succes lejrens program, er det vigtigt at være i stand til at få oplysninger fra folk, der har gennemført lejren og lever nu den rigtige livsstil.
  • Liste ned, hvad du har til hensigt at opnå. Det er ikke nok, at du bare sige, at du har brug for at tabe 50 lbs. For de fleste vægttab lejre, bør den fremgangsmåde være holistisk - programmet skal arbejde på at få til at ændre din adfærd, attitude og livsstil. Du kan blive overrasket over, at din besættelse med vægt kan være den mindste af dine problemer. Liste ned dine behov og sørg for, at programmet behandler disse.
  • Personale ekspertise. Lejren team af fagfolk bør altid omfatte blandt følgende: personlige trænere, certificerede ernæringseksperter, diætister, rådgivere og sundhedspersonale, som også er udstyret til at imødegå medicinske nødsituationer. For eksempel, da du vil bruge en masse tid i lejren er det vigtigt, at måltider serveres, selvom rationeret og på forhånd har valgt, er ikke noget, som man er nødt til at pinefuldt udholde for længden af ​​dit ophold.
  • Tjek lejren selv. Det er bedst at være i stand til at have tid til at komme derned. Du vil finde ud af mere, når du er i stand til at turnere grundene og se de bekvemmeligheder og faciliteter.

Hvordan vælger en voksen vægttab lejr. Få din læges samtykke først.
Hvordan vælger en voksen vægttab lejr. Få din læges samtykke først.

Vigtigst af alt skal du være i stand til at forpligte sig til dette skridt. En voksen vægttab lejr er ikke kun din simple sommerferie planen. Du kan ikke vælge at holde op på midten af ​​programmet på et indfald.