E2h

Hvordan vælger kræft - bekæmpelse grøntsager

At have en sund kost rig på anti oxidanter og fiber er en effektiv måde at hjælpe med at forhindre kræft. The National Cancer Institute har sagt, at for at hjælpe med at forhindre kræft, skal en person have en kost lavt indhold af mættet fedt. Dette er grunden til grøntsager er perfekte til at bekæmpe off kræft, fordi det passer regningen. At have en sund kost ikke kun hjælper med at forhindre kræft, men også en hel liste af andre sygdomme og hjælper med at bevare en ideel vægt og forsinke aldringsprocessen.

Hvordan vælger kræft - bekæmpelse grøntsager. Serveres grøntsager i sin mest naturlige tilstand.
Hvordan vælger kræft - bekæmpelse grøntsager. Serveres grøntsager i sin mest naturlige tilstand.

Her er hvordan man vælger kræft kæmper grøntsager.

  • Start med broccoli. Denne korsblomstrede grøntsager er blevet anset for en af ​​de ti bedste super fødevarer. Det er fyldt med anti oxidanter og vitaminer C, A og K, som hjælper med at bekæmpe frie radikaler og neutralisere cellulær nedbrydning. Det er høj i fiber, som er nødvendig i at hjælpe forhindre prostatakræft. De fytokemikalier findes i broccoli hjælpe kampen mod mave, bryst-og lungekræft. Hvis der kun er én grøntsag, at du vil spise regelmæssigt, gør det broccoli.
  • Gå efter farve. Grøntsager kommer i alle former og farver. Jo mørkere farve, jo flere vitaminer og næringsstoffer. Lav en salat med arugula, rød peberfrugt og rødkål, som er høj i anti oxidanter vitamin A og C. Eat, auberginer, der indeholder glycoalkanoids som har vist sig at forebygge hudkræft. Kog med tomater til opnåelse af lycopen, en kraftig anti cancer anti oxidant.
  • Vælg sojaprodukter. Soja baserede produkter er høj i protein og anti oxidanter. Disse spænder fra tofu, sojamælk, edamame og sojabønner. Udskift dine kødretter ved madlavning med soja eller tofu i stedet.
  • Gå efter sort. Forskellige grøntsager har forskellige vitaminer og næringsstoffer, der forhindrer et væld af sygdomme. Ændre det op hver gang du går til producere del af dit købmand. Gå med hvad der er i sæson for at få de friskeste og mest flavorful råvarer.
  • Køb økologisk. Indkøb fødevarer, der er dyrket uden brug af skadelige pesticider vil fremme amp op for næringsværdien i den mad, du spiser. Undersøgelser har også vist, at økologiske frugter og grøntsager har et højere næringsindhold end dem, der dyrkes med pesticider. Prisforskellen mellem økologiske og traditionelt dyrkede produkter er reduceret betydeligt, undertiden med kun en forskel på op til 50 cents per pund. Gå videre og købe den organiske sort og foretage en investering i dit helbred. Husk, at pesticider er kemikalier, og de fleste kemikalier hører ikke hjemme i den menneskelige krop.
  • Serveres grøntsager i sin mest naturlige tilstand. Undgå overcooking grøntsager, da du vil miste de vitaminer og næringsstoffer i madlavning proces. For eksempel er næringsstofferne i gulerødder langsomt udludes ved hakket. Undgå kogende grøntsager. Let dampning er bedst, men kog det kun i et par minutter, så det stadig har en lille stykket til det, når bidt.

Stigende dit forbrug af grøntsager i din kost vil gå langt i at hjælpe holde din krop stærk og sund. På samme tid, undgå forarbejdede fødevarer såsom sodavand, chips, og fødevarer fyldt med kemikalier såsom mononatriumglutamat (MSG), konserveringsmidler og frugtfarve.