E2h

Hvordan vælger og købe hjem øvelse udstyr

Du har besluttet at opbygge dig selv en workout område derhjemme

Du har besluttet at opbygge dig selv en workout område derhjemme. Det er godt! Udøver derhjemme tilbyder privatliv, bekvemmelighed, og 24-timers tilgængelighed. Som en bonus, vil du være i stand til at se dine foretrukne tv-shows, mens du træner, i stedet for den lokale gym maraton visning af [indsæt utiltalende show her].

Med alle de valg i træningsudstyr i dag, kan opbygge dit hjem gym føles overvældende. Hvilke stykker udstyr skal du købe? Hvordan kan du vide, om du får de mest 'bang' for din sorteper? Tja, det afhænger af flere faktorer. De følgende spørgsmål vil hjælpe dig med at beslutte, hvad de skal købe.

  1. Hvad er dine træningsmål? Er din primære fokus på at nå en stenhård fysik? Eller er at forbedre din udholdenhed mere vigtigt? Måske er det begge, sammen med øget fleksibilitet og balance. Skriv ned, hvilke typer af øvelser og det nødvendige udstyr, som vil hjælpe dig med at nå disse mål.
  2. Hvad kan du råd til at købe? Hvis himlen er grænsen, så er du velkommen til at springe dette spørgsmål. Men hvis du er som de fleste af befolkningen, har du et begrænset budget at arbejde med. Kig over, at en skriftlig liste over udstyr, du har brug for at nå dine mål. Er det udstyr inden for dit budget? Ville give afkald på den fancy computer udlæsning og pulsmåler gør udstyret af dine drømme overkommelig? Er køber brugt udstyr en mulighed? Hvis ikke, er der billigere (men stadig vellidte) alternativer til det særlige motion? For eksempel, i stedet for at bruge store mængder af penge til en multifunktions styrke-træning maskine som Bowflex eller Total Gym kan du gøre muskel-building øvelser, der kræver kun din egen kropsvægt eller et par håndvægte.
  3. Hvor meget plads har du til dit hjem gym? Hvis du bor i en et-værelses lejlighed på størrelse med et stort badeværelse, så har et løbebånd (som kræver i gennemsnit 30 kvadratmeter plads) er ude af spørgsmålet. Selv nogle aerobe videoer kan være et nej gå, især hvis din højt spark betyder sprænge en væg.
  4. Hvor vil du finde det perfekte stykke udstyr? Foretrækker du at shoppe rundt til fods eller online? Lokalt, kan du finde udstyr på stormagasiner, sportsudstyr butikker og specialbutikker. Spørg venner, hvor de købte deres udstyr. Få butikken forslag fra trænere på dit gym. Tjek din lokale gule sider efter butikker i nærheden. Foretrækker at handle i privatlivets fred for dit eget hjem? Shopping online kan være skræmmende, hvis du ikke har indsnævret dit udstyr valg. En hjemmeside som Bizrate hjælper lindre nogle af denne stress ved fremvisning udstyr fra en række online virksomheder. Lær om en virksomhed og dens politik, før de køber for at undgå online scammers.
  5. Sidst, men ikke mindst, er at finde ud af, om et stykke udstyr er en dud i forklædning. Desværre er det ikke alle maskiner er skabt lige. Spørg dine venner og lokale fitness fagfolk hvilke produkter har holdt op for dem i år. Tjek fitness og forbruger magasiner eller hjemmesider for rapporter om træningsudstyr.

Hvordan vælger og købe hjem øvelse udstyr. Hvad er dine træningsmål?
Hvordan vælger og købe hjem øvelse udstyr. Hvad er dine træningsmål?

Tag dig tid nu til at gøre forskningen, og du vil forhindre fremtidige beklager. Bedste ønsker om at nå dine træningsmål!