E2h

Sådan ændrer din kost for at reducere fibromyalgi flare - ups

Fibromyalgi er en lidelse forbundet med ekstreme smerter i kroppen, søvnforstyrrelser og stor træthed. Læger har ingen absolut behandling for denne sygdom, men der er visse måder at lindre nogle af sine symptomer.

En af de bedste måder at lindre symptomerne på fibromyalgi er at ændre sin livsstil, især kost. Her er nogle ideer til, hvordan man kan ændre en persons kost til at reducere forekomsten af ​​fibromyalgi flare-ups.

Spis fødevarer

Spis fødevarer, der er højt proteinindhold. Proteiner er kendt for at reducere forekomsten af ​​fibromyalgi flare-ups. Gør det til en vane at spise fødevarer, der er højt proteinindhold, såsom æg, tofu, rødt kød og fiskekød. Sørg for at spise masser af frugt og veggies. Husk at spise dem i deres rå form. På den måde kan du få de næringsstoffer fra frugt og grøntsager på deres naturlige tilstand.

Medtag sunde fedtstoffer i din kost plan. En anden måde at reducere fibromyalgi flare-ups er at inkorporere sunde fedtstoffer såsom sesamolie, olivenolie, canolaolie eller vegetabilsk olie i kosten. Disse anti-inflammatoriske sunde fedtstoffer er meget hjælpsomme i at minimere forekomsten af ​​smerter.

Sådan ændrer din kost for at reducere fibromyalgi flare - ups. Spis fødevarer, der er højt proteinindhold.
Sådan ændrer din kost for at reducere fibromyalgi flare - ups. Spis fødevarer, der er højt proteinindhold.

Spiser fibrøse fødevarer. En af symptomer på fibromyalgi er IBS eller irritabel tarm symptom. For at reducere forekomsten af ​​dette symptom, spise fibrøse fødevarer er meget nyttigt. Et godt valg til din kost er at spise fuldkorn.

Forøg vandindtag. Vandet tjener som den naturlige brændstof af kroppen. Det bærer toksiner og andre dårlige stof væk fra dit system. Det hjælper også med fugtgivende kroppen. Gør det til en vane at drikke 6-8 glas vand hver dag. Hvis du er altid uden for dit hjem, bære en vandflaske med dig.

Fjern alkohol

Fjern alkohol, koffein, sukker og forarbejdede fødevarer fra din kost plan. Vi ved alle, at det at tage for meget alkohol og koffein kan skade vores krop. Hvis du ikke helt kan fjerne det fra din kost, kan du prøve at reducere din alkohol og koffein forbrug. Også undgå at spise fødevarer, der er højt indhold af sukker, især kunstige sødestoffer. Dette stof er den største årsag til fordøjelsessystemet ubalancer. Vigtigst er det, undgå at spise forarbejdede fødevarer. Husk, at du ikke kan få nogen ernæringsmæssige værdi af denne mad.

Spis fødevarer

Spis fødevarer, der har omega 3. Fisk og æg er en af ​​de største bidragydere af Omega 3 i vores krop. Integrere det i din kost kan hjælpe dig mindske forekomsten af ​​smerter ved at reducere betændelse i kroppen. Det hjælper dit stofskifte og hjælper smøre dine led og sener.

Medtag sunde fedtstoffer i din kost plan. Spiser fibrøse fødevarer.
Medtag sunde fedtstoffer i din kost plan. Spiser fibrøse fødevarer.

Tag multivitaminer. Gør det til en vane at tage multivitaminer dagligt. Multivitaminer der har jern og mineraler er nyttige i at reducere forekomsten af ​​fibromyalgi flare-ups. Søg efter kosttilskud, der har magnesium eller vitamin B-kompleks. Magnesium hjælper musklen til at være mere fleksible og samtidig B-kompleks kosttilskud kan hjælpe med at minimere smerte og stress.

Disse er nogle måder om, hvordan du ændrer din kost for at reducere fibromyalgi flare-ups. Sammen med en sund kost og livsstil ændring, er medicin og motion også nogle af de måder om, hvordan du kan reducere dens symptomer.