E2h

Sådan at befri diabetes med mad og motion

Diabetes er en tilstand

Diabetes er en tilstand, hvor der er for meget sukker i blodet. Sukker er normalt ikke skadeligt, fordi kroppen bruger den til at generere energi. Inden for diabetes, kan kroppen ikke bruge op sukker ordentligt, og dermed det ophobes i blodet og forårsager komplikationer i dine organer og blodkar. For at slippe af diabetes, skal sukkeret i blodet reduceres og opretholdes til normale niveauer. Rigtige mad og motion er en af ​​de måder at gøre dette.

Sådan at befri diabetes med mad og motion. Spis fiberrig mad og drikke vand.
Sådan at befri diabetes med mad og motion. Spis fiberrig mad og drikke vand.

  • Gå på en diæt. Konsultere en diætist for at få en kost, der er designet til at bekæmpe diabetes. Den diætist mener faktorer såsom Deres vægt, alder, andre sundhedsmæssige forhold, og lignende, i at gøre en kost plan for dig. Den diætist vil give dig en liste over fødevarer at spise, hvordan man kan forberede dem, når at spise dem, og andre vigtige oplysninger. Hvis du er interesseret i at følge en bestemt diæt, så spørg din diætist, hvis du trygt kan tage på diæt. Hun kan nødt til at ændre nogle detaljer af kosten, der passer til din helbredstilstand bedre.
  • Spis sundt. Blodsukkeret påvirkes af den mad, du spiser. Vælg hvad at spise omhyggeligt. Vide, hvilke fødevarer er gode for dig og spise dem i passende mængder. Spred dine måltider i 5 mindre måltider, så dit blodsukker ikke stiger pludseligt som du spiser et stort måltid. Undgå junk fødevarer og fødevarer, der er rige på konserveringsmidler, kemikalier og skadelige fedt, fordi disse kan forværre din tilstand.
  • Spis fiberrig mad og drikke vand. Fiber og vand skyller ud toksiner og fedtstoffer fra din krop. Spis frugt og grøntsager, som de har masser af næringsstoffer til at gøre din krop sundere. Også disse fødevarer fylde din mave, så du ikke behøver at spise usunde fødevarer bare at være fuld. Drik vand nok til at forhindre dehydrering og rense blodet.
  • Spiser lavt sukkerindhold fødevarer. Spise rigtigt betyder ikke helt at undgå sukker, fordi de er almindeligt til stede i fødevarer i varierende mængder. Men du nødt til at undgå fødevarer, der har ekstremt høje sukkerindhold. Vide, hvor meget sukker en fødevare indeholder. Undgå fødevarer rige på simple sukkerarter, såsom slik, pasta og hvidt brød, da disse er fordøjet let og hæve dit blodsukker hurtigt.
  • Har en øvelse rutine. Fremskynde dit stofskifte, så din krop gør brug af det sukker, du tager i. En øvelse rutine forbrænder fedt og bruger op sukkeret i blodet, samt styrker din krop og immunitet. Spørg din læge eller fysioterapeut om øvelser for at holde din krop fit. Hvis du er overvægtig, motionere regelmæssigt at have en normal vægt. At have en normal vægt øger dine chancer for at slippe af med diabetes.
  • Vær mere aktiv. En aktiv organ bekæmper diabetes mere effektivt. Find måder at holde bevæger sig. Jog, gøre nogle pligter, klatre op ad trappen, gå til butikker, du osv. nogle strækninger og milde øvelser. Sidder stadig ikke forbedre din helbredstilstand, så hvis du er en coach kartoffel erhverve en mere energisk hobby. Hvis du er tilbøjelig til oversleeping, skal du bruge et vækkeur til at vække dig på det rigtige tidspunkt.


Når du styre din mad og motion

Når du styre din mad og motion, du styre dit blodsukker niveau og diabetes. Med konsekvent ledelse, vil du være i stand til at befri diabetes til gode. Keep it up, følg dit helbred rådgivere, og altid har som mål at leve et sundt liv.