E2h

Sådan at begynde en 30 - minutters interval kørende program

Interval kører

Interval kører, er en form for fysisk træning aktivitet, der veksler med stor effekt arbejde med perioder med lav-intensitet arbejde eller lav aktivitet. De lav intensitet perioder er recovery perioder, hvor kroppen får lov til at hvile eller komme sig efter de højintensive perioder uden helt at stoppe med jog eller løb. Interval løbende mål det kardiovaskulære system og virker ved at skubbe systemet til næsten maksimalt punkt af anstrengelse og gør det muligt at genvinde en smule i perioder med lav aktivitet.

Interval drift er en udfordrende aktivitet, men det er også meget effektive. Den generelle idé er at løbe hurtigt eller jogge, gå rask, og gå normalt - skiftevis disse i intervaller. Med andre ord, sker de "byger" af fysisk anstrengelse i intervaller.

Hvis du ønsker at starte en 30-minutters interval kørende program, kan du ønsker at følge de foreslåede nedenstående trin.

  • Begynd din interval kører ved opvarmning og udføre strækøvelser. Dette vil forberede din krop til træning. Tilbring et par minutter til de varme op aktiviteter, fortrinsvis ikke mindre end 5 minutter, hvilket ikke bør afskrives på i alt 30 minutter, som du skal bruge for intervallet drift.
  • Begynd at gå på dit normale ganghastighed for en fuld 2 minutter. Så i slutningen af de 2 minutter, fremskynde en smule, så du allerede rask gang. Gør dette i 2 minutter mere. Stigningen i hastighed vil også accelerere dit hjerte og vejrtrækning en smule. Efter 2 minutter, øge din hastighed yderligere i 1 minut. Denne minut af kvikkere Walking vil overgang dig til en langsom jog.
  • Derefter øger dit tempo igen, så denne gang er du allerede jogging langsomt. Jog komfortabelt i 1 minut, og derefter langsomt ned til en rask gåtur og gå på denne måde for et minut. Gentag rask gåtur og langsom jogging sekvens tre gange.
  • Efter den tredje gentagelse, gå tilbage til langsom jogging igen, men denne gang gør det i 1 minut og 30 sekunder. Derefter langsomt ned til rask gang i 1 minut. Gentag denne gang mere. Du vil bemærke, at du har øget tid til høj intensitet arbejde (dvs. langsom jogging) uden at øge hvileperiode (dvs. rask gang).
  • Derefter jog igen, men denne gang, gør det i 2 minutter. Så gå i hurtigt tempo i 2 minutter. Så jog igen med yderligere to minutter, og "resten" i to minutter.
  • Anvende de resterende minutter derefter at køle ned. Det betyder, at du begynder at bremse ned til en langsom gåtur for at give din puls og vejrtrækning til at gå tilbage til normal.
  • Cap din interval kører med cooldown øvelser, såsom lys strækning af dine underekstremiteterne (som disse er de mest anvendte del i driften). Især, kan du ønsker at strække din lav ryg, gluteus, quads, hamstrings og kalve.
Sådan at begynde en 30 - minutters interval kørende program. Begynd din interval kører ved opvarmning og udføre strækøvelser.
Sådan at begynde en 30 - minutters interval kørende program. Begynd din interval kører ved opvarmning og udføre strækøvelser.

Interval kører, er et effektivt praksis ikke blot for "professionelle", såsom løbere, sprintere, og fodboldspillere. Du kan også gøre brug af interval kører til at holde dig sund, fit, og i god form.