E2h

Sådan at puste spark i jazz

Jazz dans er stadig mere populære

Jazz dans er stadig mere populære, og en af ​​de mere genkendelige træk er ventilatorens kick. Den er kendetegnet ved en høj ben spark i luften gøres på en cirkulær måde. Dette sker oftest i moderne eller upbeat rutiner. Hvis du vil udføre dette selv så læs videre nedenstående tips og begynde at øve.

Sådan at puste spark i jazz. Få den rigtige praksis området.
Sådan at puste spark i jazz. Få den rigtige praksis området.

  • Få den rigtige praksis området. Få dig et rummeligt værelse med en flad overflade. Sørg for, at jorden er stabil, da du ikke ønsker at være i nogen form for ulykke samtidig med at øve. Sørg for, at du ikke vil ramme noget, mens du gør eller forsøger fan kick.
  • Korrekt kropsholdning er nøglen. Start med at stå lige op, med fødderne lidt fra hinanden (ca. ved skulder længde) og med din vægt jævnt fordelt. Du kan frit placere dine arme som du har lyst, men for startere, kan du holde dem til dine sider.
  • Begynd med en langsom sparke opad. Med din venstre fod, opad spark langsomt og din spark skulle rejse på tværs af kroppen. Deres slutposition bør, når benet er næsten eller nøjagtigt vinkelret fra kroppen. Det kan også være vinkelret med din højre hofte.
  • Buedannelse dit ben. Det næste skridt er at bue benet til den bageste venstre side af kroppen. Den højeste del af buen bør være, hvor du kan højest sparke dit ben. Dit ben skal være lige hele denne gang.
  • Strækker dit ben. Med dit ben strækker sig langt til venstre som muligt, strække det og returnere det til dets oprindelige position. På dette tidspunkt, så prøv at holde den bue af dit spark så tæt på cirklen, som du overhovedet kan.
  • Forsøger med din højre fod. Denne gang kan du prøve de samme trin for spark med højre fod. Spark højre, på tværs af kroppen og derefter i en cirkel mønster, sparke til venstre og væk fra kroppen og tilbage til den oprindelige position.
  • Øve med forskellige højder. Nu hvor du dybest set ved hvordan man gør blæseren spark, er det tid til at øve udføre det en forskellige højder. Prøv at udfordre dig selv og forsøge at sparke højere med hver gentagelse. Øv med forskellige hastigheder sparke og frigivelse, så godt. Du kan også ændre placeringen af ​​dine hænder og ben, som du forsøger de forskellige måder at udføre den.
  • Fan spark med pivot. Hvis du er en smule mere ambitiøs, kan du prøve at gøre blæseren spark med pivot. Du kan gøre dette ved at gøre spark med højre fod. Mens dreje 90 grader til højre, sparke dit ben op endnu mere i stedet for at bringe det ned til den oprindelige position.
  • Øv med nogle jazz musik. Match dine bevægelser med den musik, du har valgt. Typisk går godt med optimistiske og moderne jazz lyde.


Nu kan du se dig selv gøre fan kick

Nu kan du se dig selv gøre fan kick. Spørg en god ven til at slutte sig til dig og opbygge en rutine baseret på denne enkle, men alligevel imponerende træk. Held og lykke og have det sjovt!