E2h

Sådan at sætte op en trampolin net

Hoppe på trampoliner giver sjovt og kunne være en form for motion

Hoppe på trampoliner giver sjovt og kunne være en form for motion. Alle kan nyde godt af det bortset fra nydelse på den hoppende oplevelse. Men for virkelig at maksimere det sjove, ordentlig opsætning skal anses for at sikre sikkerheden for alle brugere. Nedenfor er de skridt til at oprette en trampolin sæt. Mindst to mennesker er nødvendige for at oprette trampolin net sammen.

Sådan at sætte op en trampolin net. Forbered alle de ting du skal bruge til opsætningen.
Sådan at sætte op en trampolin net. Forbered alle de ting du skal bruge til opsætningen.

  • Forbered alle de ting du skal bruge til opsætningen. Fjern alle brikkerne, der er nødvendige fra beholderen. Adskille stykker af samme type.
  • Byg pol forsamlinger på jorden. Forbind polerne til ydersiden af ​​trampolinen ben ved hjælp af hardware fastgjort med sikkerhed indkapslingen. Husk at bringe endehætten af ​​boldens hak med trampolinen skinne. Bøjlen i bunden skal fastgøres omkring to inches over pole bund, mens den øverste U-bolt skal fastgøres på benet stik under svejsningen. Sørg for at spænde møtrikkerne. Gør det samme procedure for resten af ​​alle de andre poler omkring din trampolin.
  • Identificere hvilken ende er nettet bund og hvilken ende er nettets top. Efter bestemmelse af hvilken ende er bunden eller toppen, placeres enden af ​​det øverste net remmen omkring kuglen endehætte af den første pol. I urets retning, strække sikkerhedsnet omkring ydersiderne af polerne. Den øverste strop og en maskestørrelse på netting skal hvile i rillen i kuglen endehætte på toppen af ​​hver stang, og derefter placere bæltet og ét stykke af nettet ind i rillen af ​​bolden endedæksel.
  • Fastgør t-ankre af nettet til V-ringe af rammen jernbane. Tilslut T-anker til den nederste sektion af den indre net panel. Løfte rammen pude mellem det første og andet poler og indsætte puden skørt under puden. Trække den nederste stroppen tættere på den anden pol. Pak den nederste strop sikkert mod den anden pol. Forbinde nettet gjorden til V-ring på måtten.
  • Vikl pole remmen omkring stangen og benet under skinnen hele vejen til slutningen af nettet. Sørg for at vikle remmen til den næste stang med en stram knude. Træk nettets bund mod midten af ​​trampolinen på toppen af ​​rammen pad. Sæt bæltet på den nærmeste V-ring. Hook fjedrene i en spalte i hvert metalrør. Derefter strække dørmanden og tilslutte den til hvert forår.


Efter opsætning af trampolin nettet

Efter opsætning af trampolin nettet, tjekke om det er sikkert gjort for at undgå ulykker og skader, mens du nyder trampolinen. Sørg for, at nettet er korrekt fastgjort til rammen af ​​trampolinen. Efter kontrol af de nødvendige vedhæftede filer, kan du nu nyde hoppe på trampolin net. Hav det sjovt med din familie og venner samtidig med at hoppe på dit nyinstallerede trampolin net.