E2h

Sådan at strække hamstrings til kampsport

En af de mest underudnyttede praksis for at forbedre ens præstationer i sport er strækøvelser. Sikke en masse mennesker ikke indser er, at ved at gøre disse strækninger, er risikoen for skader stærkt nedsat. Det hjælper også i indlagt fra forstuvninger og andre muskel stammer. Denne praksis med at strække er meget nødvendigt for alle typer af sportslige aktiviteter, de fleste især i kampsport. Dette er fordi det involverer anvendelsen af ​​adskillige muskler til at udføre. Kampsport kræver en masse fleksibilitet både for disse muskler, og leddene. Hamstrings er muskler placeret lige under knæet område lige op til balderne. Skader på hamstrings kan i høj grad påvirker udførelsen af ​​en kampsport praktiserende læge. Anført nedenfor er et par gavnlig fiberskade strækker sig til prøve.

Sådan at strække hamstrings til kampsport. Den stående forstrækning stretch.
Sådan at strække hamstrings til kampsport. Den stående forstrækning stretch.

  • Den stående forstrækning stretch. Til denne strækning, skal du bruge en bar eller en væg i en højde, der er mest behageligt for dig. Placer den ene fod på toppen af ​​stangen med din hæl hviler behageligt på den. Stræk dine arme over hovedet, så højt som du kan gå før strækning det fremad. Hold din ryg oprejst som du gør det. Gør dette, indtil du kan mærke din forstrækning strækker sig ud. Ophold i den position i cirka 10 sekunder, mens trække vejret dybt. Gå tilbage til din stående stilling og gøre det med det andet ben.
  • Den siddende forstrækning stretch. Sid oprejst på jorden med begge dine ben rettet ud. Fortsæt at bøje en af ​​dine ben til siden så langt du kan gå. Hæv begge dine arme opad før strækning dem fremad. Du må ikke bøje fra din talje. I stedet gøre brug af dine hofter, som du bøjer fremad. Gentag med det andet ben.
  • Den liggende stilling forstrækning stretch. Ligge ned på din bagdel og wrap omkring et håndklæde omkring bolden side af vores mund. Hold på enderne af håndklædet med begge dine hænder. Inhale dybt og pust langsomt ud, mens du skubbe ud din hæl op og strække ud dit knæ. Mens dit knæ er glatning ud, er dine forstrækning muskler strakt ud for. Gentag processen igen efter bøjning dit knæ i en vinkel på 90 grader. Inhale som du gør det og udånder, når du gentage øvelsen over. Du er nødt til at gøre omkring otte strækninger for hver af dine ben.
  • Den isometrisk stræk. Denne særlige stretch kræver en partner til at hjælpe dig ud. Lig fladt på ryggen og få din partner holde både din venstre bækken og ben ned. Placer din højre ben på toppen af ​​din partners venstre skulder. Fortæl din partner til nøje at skubbe dit højre ben i retning af dit hoved med dit ben rettet ud. Fastholde den position, hvor du føler dig en god strækning på din forstrækning. Denne gang langsomt skubbe mod skulderen af ​​din partner ved hjælp af din forstrækning. Giv det 5 sekunder før afslappende. Gør processen igen for omkring 10 sekunder. Prøv at gøre denne strækning omkring 3 gange. Arbejdet med det andet ben.


Sørg for at du varme op før du gør dine intense strækninger til at løsne op stive muskler.