E2h

Sådan bruger skyderne for at udøve

Ab skydere ligner et hjul med håndtag stikker ud ved siden af ​​dem. Ideen med denne maskine er at udvide din kerne muskler, og derefter at udlicitere dem, hvilket giver dig en bred vifte af træning på blot et par minutter hver dag.

Nedenfor er de trin, du kan bruge til at hjælpe med at forbedre din kerne og forbedre din generelle kondition.

Sådan bruger skyderne for at udøve. Uhindret workout område.
Sådan bruger skyderne for at udøve. Uhindret workout område.

  • Uhindret workout område. Du skal oprettes i et frirum, hvor du kan udvide din krop fra fingerspidserne til tæerne uden at blive hindret af møbler eller andre genstande rundt. Hvis du har en veranda eller en lanai, ville det være bedst du afsætter din udendørs møbler. Sørg for, at du befinder dig et sted, hvor man kan strække ud og gøre reps uden forstyrrelser så godt. Du er nødt til at koncentrere sig om dine muskler i mindst 30 minutter for Ab Slider at være effektiv.
  • Sikkerhed først. Du kan bruge en måtte med denne øvelse, eller du kan vælge at bare glide på det bare gulv eller tæppe. Husk på, at måtterne er nemmere at rengøre din sved i tilfælde af, at du sveder som et vandfald. Du skal også bruge vægtløftning handsker som vægten af ​​din krop vil være i håndfladerne, da de greb den Ab Slider er håndtag. Vælg vægtløftning handsker, der har håndled understøtter så du ikke ønsker at forstuvning håndleddene mens du arbejder på Ab Slider. Spraining håndleddene kunne føre til en betydelig stop i din træning, når du bruger dine hænder til at stabilisere dig selv, mens din mavemusklerne udvider sig og trækker under træningen.
  • Få på dit knæ. Lær den korrekte position, når du bruger Ab Slider. Når du motionerer bruge de korrekte og korrekt kropsholdning, ikke kun du arbejder ud de rigtige muskler, men du forbrænder fedt mere effektivt at gøre dine fremskridt meget mere mærkbar, og du vil blive motiveret til at fortsætte med at arbejde ud med Ab Slider.
  • Knæene sammen, hænder på AB skyderen håndtag. Sørg for at bruge din kerne til at stabilisere og styre dine bevægelser.
  • Koncentrer dig om bevægelse og kropsholdning. Når du starter ud, behøver du ikke at gøre en masse reps. Du skal bare brug for at få arbejdsstillinger og bevægelser ned pat først. Nøglen til en effektiv, fedtforbrændende motion er ikke med antallet af reps, men hvor meget dine muskler arbejder på at gøre de reps. Du kan gøre et hundrede reps men det vil ikke være effektiv, hvis du gør dem i den forkerte arbejdsstillinger. Men laver 20 med den korrekte arbejdsstillinger og kontrollerede bevægelser vil gavne din krop bedre.
  • Flyt langsomt og bevidst. Start med dine knæ og fødder tilsammen danner en på hovedet V med hænderne holder Ab Slider. Skub rullen fremad med hænderne. Din vægt bør overføre fra midten af ​​din krop til dine hænder med bevægelsen. Stræk ud så langt som du kan og derefter langsomt flytte tilbage til din udgangsposition.
  • Føl brænde. Gentag til fiasko. Sørg for at du føler dine muskler arbejder.