E2h

Sådan bruges de sekundære principper i Anusara yoga

Anusara yoga er en form for Hatha yoga er baseret i Tantra

Anusara yoga er en form for Hatha yoga er baseret i Tantra, som er rettet mod at tilpasse krop, sind og ånd med universet. Dermed er den praktiserende læge i stand til at opnå en tilstand af balance og velvære. Denne type yoga er ikke så meget rettet mod at perfektionere hver udgør, som det er beregnet til at hjælpe den praktiserende læge flow med ynde.

Ligesom andre former for yoga, arbejder Anusara yoga med visse principper. Denne artikel vil diskutere, hvordan du bruger de sekundære principper i Anusara yoga.

  • Find en instruktør. At lære at praktisere Anusara yoga, skal du finde en certificeret instruktør, der kan guide dig gennem det grundlæggende i praksis. Det er bedst at lære denne form for yoga i en klasse eller en fordybelse klasse, så du virkelig kan få styr på ikke blot de universelle principper om dette, men kender alle de andre nuancer af praksis.
  • Lær de fem principper. Der er fem grundlæggende principper i Anusara yoga. Disse åbner til nåde, muskelkraft, indre spiral, ydre spiral og organisk energi. Husk de sekundære og universelle principper alle er indbyrdes forbundne.
  • Lær de sekundære principper. De sekundære principper i Anusara yoga kaldes sløjfer og spiraler. Loops og spiraler er gjort for at hjælpe den praktiserende læge perfekt hver positur. Dermed er bedre tilpasning opnås, hvilket resulterer i mere energi, en større følelse af forbindelse med universet og en generel følelse af glæde og fred. Snarere end at forsøge at hårdt, vil du lære de sekundære principper, som du bør tage et skridt tilbage og lade tingene til at flyde mere naturligt indefra.
  • Trække vejret ordentligt. Når du laver en anledning og bruge loops og spiraler at perfektionere din positur, skal du koordinere det med ordentlig vejrtrækning teknikker. Lad instruktøren vejlede dig, når du går om den praksis. Hvis du trække vejret ordentligt, vil du være i stand til at åbne dine kanaler bedre.
  • Har et omdrejningspunkt. Den sekundære princip indebærer at have et brændpunkt under træningen. Før du finde en anledning eller gå ind i den næste bevægelse, skal du være opmærksom, hvad der er i fokus for stillingen. Når du kender omdrejningspunkt, vil du være i stand til at trække i muskelkraft til området. Samtidig vil energi komme fra omdrejningspunktet. Bækkenet, hjertet og ganen er de tre områder til at vælge fra at gøre til et brændpunkt.
  • Gør det indre legeme lyst. Fordi kærlighed og energi kommer indefra, behøver du kun at fokusere på at bringe denne passiv, så det udstråler fra din person.
  • Kend side kroppen længe. Dette hjælper bringe ribbenene med skuldrene. Når du er justeret, vil din ånde flyde meget lettere og mere naturligt.


Anusara yoga er ikke blot en praksis eller øvelse på måtterne

Sådan bruges de sekundære principper i anusara yoga. Lær de fem principper.
Sådan bruges de sekundære principper i anusara yoga. Lær de fem principper.

Anusara yoga er ikke blot en praksis eller øvelse på måtterne. Det er en måde at leve på, så du kan henvende ting med en blødere og roligere endnu mere energisk måde. Når du finder en dybere forbindelse med universet, vil du blive mere opmærksom på dine handlinger og tanker.