E2h

Sådan finder vægttab kirurgi support

Fedme påvirker 66% af voksne i Europa

Fedme påvirker 66% af de voksne i Europa. Mange uvidende mennesker vil hævde, at fedme er noget, der er forårsaget af mangel på disciplin og dårlig mad valg. Sandheden er fedme går ud disse. Fede mennesker ikke kan lide at blive fede, men ofte kulturelle, genetiske og miljømæssige påvirkninger få dem til at være i denne fysiske tilstand. Historien om Ruby - reality show stjerne, der kæmper med fedme - er et eksempel på en £ 500 kvinde, der ønsker at ændre den måde, hun ser ud og kæmper i processen. Det viser Europa, hvad det er at leve en overvægtig liv.

Hvis du er en sådan person, der ønsker at lykkes i din kamp mod fedme vægtøgning, kan du søge kirurgi - fedmekirurgi. Når det er overstået, jeres kamp går på - det er derfor, du har brug for al den støtte du kan få.

Her er måder at finde vægttab støtte, når du behøver det mest.

  1. Regelmæssigt se din læge. Lægens arbejde slutter ikke, når du er ude af kirurgi. Det er derfor, det er så vigtigt, at din læge er mere end bare en person, der besidder en kirurgisk kniv, bør han være din ven, også. På denne måde kan din læge-patient forholdet fortsætte længe efter, at arret er helet fysisk og når du har brug for følelsesmæssig støtte hele vejen igennem at udfylde din opsving periode, der indebærer at vende et nyt blad.
  2. Søge støtte fra din familie. Det er meget vigtigt, at du ikke falder af vognen, så find din støtte og trøst i din familie. Bed dem om at støtte dig ved at hjælpe dig med at træffe kvalificerede valg, der ledsager dig til gym for dine øvelser, og som optræder som din moral booster, når du har lyst til at give op.
  3. Deltag i en støttegruppe af kollega vægttab kirurgi patienter. Det er virkelig tager en at kende en. Vær med ligesindede individer, hvis eneste mål er at leve et liv fri for fedt og fedme vil gøre underværker for at holde dig i retning af dit mål. Du kan finde støtte grupper fra hospital du havde din operation, fra anbefalingen fra din læge eller online, men sørg for, at støtte gruppe, du søger online liv i din placering og mødes regelmæssigt for at personligt diskutere kampe og give opmuntring og støtte.
  4. Søge rådgivning hos en fed gård eller boot camp. Sådan et fantastisk sted at se andre folk som dig, der ønsker at vinde kampen om den bule! Hvis du befinder dig i nærheden af ​​en fed gård eller boot camp, kan du forbi til et besøg eller i det mindste opfordring til at spørge, om de kan yde støtte i form af rådgivning. Husk, at dit mål er at søge støtte, så du kan holde kursen med dit mål at leve slank og sund i hjemmet (ikke fedt bedriften eller boot camp).
  5. Danne din egen støttegruppe. Hvis det sker, at nogen støtte gruppen eksisterer i dit område, skal du ikke give op. Form en selv. To eller tre mennesker slutter, vil du ikke være så slemt, så længe du kan holde dine forventninger funderet på virkeligheden. Du er ikke en professionel rådgiver eller er du en fitness-guru, men hvad du kan tilbyde, er ægte støtte, fordi du er på samme båd.

Sådan finder vægttab kirurgi support. Regelmæssigt se din læge.
Sådan finder vægttab kirurgi support. Regelmæssigt se din læge.

Din kamp for at starte forfra et nyt liv efter vægttab kirurgi bliver ikke let. Intet i livet nogensinde er. Det bedste, du kan gøre er at give det dit 100% bedst og have det sjovt undervejs. Grine af dine svagheder - så hvad nu hvis du havde en Big Mac i dag? Bare ikke gøre det hver dag! Glæd jer på hvert pund tabt, indtil du ved, du har vundet din sejr helt med hjælp fra din familie, din læge og din støtte gruppe.