E2h

Sådan gør du en abdominal romersk stol sit - up øvelse

En romersk stol er et stykke øvelse udstyr

En romersk stol er et stykke øvelse udstyr, der bruges til at styrke ryg og bagagerum muskler og kan også bruges til at målrette de mavemuskler. Det har roll puder og en polstret bænk, som kan justeres efter udøvelsen og størrelsen af ​​brugeren. Nogle af de latinske stolene har justerbare vinkler, der hjælper øge sværhedsgraden af ​​forskellige øvelser. De fleste mennesker ønsker at have faste underliv. Dette kan kun opnås gennem motion. Hvor mange gange har du ogled organer med six-pack abs? Har du nogensinde ønsket, at du også skulle have fladere og fastere abs?

Øvelser for maven er ikke begrænset til at ligge ned på gulvet med benene forlænges eller bøjet. Der er en bred vifte af metoder og træningsudstyr du kan bruge til at styrke og fast op dine mavemuskler. Du kan nu gøre sidde ups ved hjælp af en romersk stol, der gør det lettere for dig at arbejde på dine mavemuskler, især din nedre mavemuskler. Tag et kig på nogle tips nedenfor.

Sådan gør du en abdominal romersk stol sit - up øvelse. Kjole i komfortable gym tøj.
Sådan gør du en abdominal romersk stol sit - up øvelse. Kjole i komfortable gym tøj.

  • Kjole i komfortable gym tøj. Din øvelse tøj burde have nok strække for ikke at begrænse bevægelse.
  • Sid på den romerske stol med fødderne hooked til støtte stillinger. Din bagdel skal være helt og holdent på bænken. Med ryggen lige læne sig tilbage, indtil du er næsten i en udsat position. Din talje skal strække sig fra bænken. Du kan føle trækket på dine mavemuskler, som du lå suspenderet, med fødderne forankret til støtte stillinger.
  • Prøv at læne så langt tilbage som muligt at opnå en 180-graders liggende stilling. Kryds dine underarme på tværs af brystet og bruge dine mavemuskler uden curling ryggen og nakken, trække dit torso op til næsten en 90-graders position. Må ikke gå ud over dette til en opretstående stilling, da det kan skade din nederste del af ryggen. Hold stillingen i ti til femten sekunder, før du flytter til den næste fase.
  • Langsomt flytte tilbage ned til din udgangsposition, og holder din ryg lige hele tiden. Du kan også placere dine hænder over bagsiden af ​​dit hoved, hvis det er mere behageligt for dig. Denne holdning udvider også dine brystmuskler. Igen, hold stillingen før de går op.
  • Start med et sæt af 10 gentagelser, hvile i et par minutter og begynde forfra. Du bør langsomt arbejde din regime at gøre 02:58 sæt af 20-30 gentagelser pr sæt. Du kan gøre sidde ups for 20-25 minutter om dagen, to gange om ugen.
  • Når du har fundet din rytme og komfortable med øvelse kan du gøre det sværere for denne roman stol sidde op ved at placere en vægt plade over brystet. Der er også andre varianter af sidde op ved hjælp af en romersk stol. Du kan få dine ben forlænges lige ud, mens du laver dine sidde ups. Dette øger problemer, fordi mavemusklerne også vil arbejde for at holde dine ben ud og lige. Start med at læne tilbage til mindst en 45-graders vinkel og arbejde din vej indtil du mageligt kan gøre de sidder ups fra en 180-graders vinkel.


Sørg for at du lytte til de signaler din krop

Sørg for at du lytte til de signaler din krop. Undlad at udføre sidde ups, hvis du har smerter i nederste del af ryggen. Hvis dine skuldre føler dig stresset stop og hvile i et par minutter, før du prøver igen. Sørg for at din skulder muskler og afslappet og ikke bundter op. Hold din hals lige, også på alle tidspunkter som dette hjælper forlænge og ret ryggen.