E2h

Sådan gør du en mursten træning

En mursten træning består af træning på to forskellige discipliner

En mursten træning består af træning på to forskellige discipliner, den ene lige efter den anden. Enkeltpersoner Uddannelse til at konkurrere i duathalons eller triathalons omfatter normalt en mursten træning som en del af deres forberedelse til en kommende konkurrence. Formålet med en mursten træning er at træne kroppen til at være i stand til overgangen hurtigt og nemt fra den ene aktivitet til den anden fortløbende. Udtrykket mursten refererer til den tung følelse de fleste atleter føler sig i deres benmuskler, når der skiftes fra det første aktivitet til den anden. Formålet med at gøre en mursten workout er at forkorte den tid, at benene opleve denne mærkelige og tunge fornemmelse efter skift til driften del af træningen.

En svømmetur / cykel mursten træning kan indebære en 500 yard svømme umiddelbart efterfulgt af en 5-mile cykel. Under en svømmetur / cykel mursten, er det vigtigt ikke at give dine ben en energisk træning under svømmetur, men kun bruge dem til magten de sidste 100 meter. Ellers vil det være vanskeligt at komme i gang, når cykling. Når cyklen del af mursten begynder starter ud i et lavere gear, end du vil skifte til senere i kapløbet for at give dine ben til at varme op. Hvis du starter 5-mile cykel i højt gear, dine ben er tilbøjelige til at opbygge for meget mælkesyre for hurtigt, og afslutte på dig meget hurtigere.

Sådan gør du en mursten træning. En mursten træning består af træning på to forskellige discipliner.
Sådan gør du en mursten træning. En mursten træning består af træning på to forskellige discipliner.

En cykel / run mursten træning er som regel den mest udfordrende, fordi du skifter mellem cykling og løb kan vise sig at være en vanskelig overgang. Denne stil af mursten indebærer en 5 til 6 mile cykeltur umiddelbart efterfulgt af en en mile løbetur eller en 8-mile cykeltur efterfulgt af en kørsel af 2 miles.

Enhver, der har aldrig gjort en mursten træning bør lette ind i dem efterhånden, gør en cykeltur i morgen, efterfulgt af en løbetur i eftermiddag. Gradvist arbejde op til at være i stand til at følge én aktivitet umiddelbart efter et andet ved hjælp af et længere og længere afstande, om at gøre en cykel / løbe mursten træning eller en svømmetur / køre mursten træning. Bygge op til at gøre flere gentagelser af hver aktivitet, som regel 3 eller 4, som du fortsætte din mursten træning træning.

Når du laver en mursten træning, er det vigtigt at følge en ordentlig ernæring og for at holde din krop godt hydreret, fordi denne stil træning tager længere tid end andre workout formater og meget mere udholdenhed end blot at forfølge én aktivitet. Det er meget almindeligt at opleve kramper, når først virksomheden en mursten træning, men drikker mere vand og bremse lidt vil hjælpe, indtil du opbygger mere udholdenhed efter at gøre talrige mursten træning.

Sådan gør du en mursten træning.
Sådan gør du en mursten træning.

Efter gradvist at øge mængden af ​​sæt, du kan gøre inden for en mursten træning, og den afstand, du kan cykle, løbe eller svømme, vil du bemærke, at benene føler mindre og mindre som mursten, når du skifter til den løbende del af uddannelsen.