E2h

Sådan gør du et ansigt øvelse at tone dit ansigt

Motion er godt for kroppen

Motion er godt for kroppen, men ved du, at det er gavnligt for ansigtet også? Der er forskellige måder at have et ansigt træning. Trinene nedenfor er nogle af de måder at tone og cirkulere blod i dit ansigt. Du kan gentage et ansigt øvelse otte gange, og derefter skifte den med en anden. Hvis du på arbejde, kan du gøre et ansigt øvelse, mens du taler med nogen i telefonen.

  1. Komplet ansigt rutine. Slagtilfælde og massage alle dele af ansigtet ved hjælp af alle dine fingre. Dupliker hvad du ser din massør gøre på hele din krop på dit ansigt. Hvis du vil have fuldt tryk, kan du bare bruge din pege-og langfinger i strøg. Klemme, eller ved hjælp af indekset, og tommelfinger fingre, kan gøres, hvis du ønsker en lettere og mere afslappet ansigt motion. Ikke alene vil disse øvelser tone dit ansigt, vil det også stimulere blodet, og holde dig vågen, hvis du er søvnig.
  2. Panden motion. Træk dine øjenbryn mod hinanden i retning af din næse. Efter fem anklagepunkter, skubbe dine øjenbryn opad, løfte dem så højt som muligt. Udvidelse dine øjne kan hjælpe med dette trin. Du bliver nødt til at slappe af i mellem, når de to skiftevis trin. Denne øvelse kan hjælpe med at reducere rynker og fine linjer ved at blødgøre dem.
  3. Øjne træner. Luk øjnene på en afslappet måde. Mens der i denne position, flytte dine øjne til venstre, højre, op og ned. Sørg for at du sidder før du gør denne øvelse. En anden øvelse for øjnene, er dette: Sæt dig ned. Med hoved stille og øjne åbne hele tiden, se lige frem i fem sekunder. Se til venstre i 5 sekunder, til højre i fem sekunder, opad og nedad i fem sekunder hver også.
  4. Cheeks træner. Sæt din indeks, midten og ringfinger siden af ​​hinanden og skub dem mod dine kinder. Du bør imødegå denne bevægelse ved at smile så bredt som du kan. Dette vil øge dine kinder, og den nedadgående bevægelse af fingrene vil tone denne del af dit ansigt.
  5. Mund og læber bevægelser. Åbning din mund så stor som du kan, samtidig strækker læber så langt ud som muligt, er en nem, men meget effektiv motion. En anden metode er at foregive, at du er tygge tyggegummi. Sørg for, at din mund er lukket. Ved at gøre dette, kan du frigøre spændinger i kæbemusklerne. Det sidste eksempel på en mulig øvelse er at placere dine læber til at kysse nogen meget langt fra dig. Det skal vare i 10 til 15 minutter, inden du slapper.
  6. Chin motion. Sid behageligt. Kig op på himlen eller loft ved at vippe dit hoved. Sæt din underlæbe over din overlæbe så langt op som muligt. Bo i denne stilling indtil fem sekunder, og slappe af.
  7. Hals motion. Den mest almindelige hals øvelse er normalt bruges som en varm-up øvelse. Gør dette i intervaller på otte sekunder. Stand up straight. Face mod din venstre. Vender mod højre. Vender opad. Nedad. En anden berømt hals øvelse er halsen turnusordningen. Brug din hals som den centrifugale punkt, rotere dit ansigt med uret og derefter mod uret.

Sådan gør du et ansigt øvelse at tone dit ansigt. Komplet ansigt rutine.
Sådan gør du et ansigt øvelse at tone dit ansigt. Komplet ansigt rutine.

Er disse ansigt øvelserne korrekt og regelmæssigt for at producere et godt tonet og sund ansigt.