E2h

Sådan gør du side hop øvelser

Nogle mennesker har ikke tid til at gå til gymnastik og motion

Nogle mennesker har ikke tid til at gå til gymnastik og motion. Det betyder ikke, at de ikke kan gøre øvelser i hjemmet af sig selv. Hvis du har et travlt program og ikke har tid til at gå til gymnastik, kan du følge motion videoer eller gøre dine egne øvelser derhjemme. De fleste af de øvelser, du kan gøre, kræver ikke noget udstyr overhovedet. Bare spare et par minutter om dagen, og du vil være i stand til at udøve. En af de aktiviteter, du kan gøre, er den side hop øvelser. Følg nedenstående trin for at vide, hvordan du kan gøre dette.

Her er de trin, du kan følge for at gøre siden hop øvelser:

Sådan gør du side hop øvelser. Må de bivirkninger humle.
Sådan gør du side hop øvelser. Må de bivirkninger humle.
  • Vejrtrækning. Har nogle åndedrætsøvelser først, før du begynder at træne. Gør dette vil åbne dine lunger og hjælpe dig med din træning. Indånder og udånder dybt og samtidig være opmærksom på din vejrtrækning. Gentag et par gange.
  • Varm op. Har nogle varme op strækker efter åndedrætsøvelse. Dette trin er vigtigt. Du bør ikke starte enhver øvelse rutine uden opvarmning din krop først. Der er en stor chance for, at du vil trække en muskel eller få kramper, hvis du ikke strække ud din krop først. Gør enkle strækøvelser, såsom at nå til loftet, når tæerne, bøjning side til side, vil osv. Disse enkle tiltag varme op din krop, så du vil være klar til at udøve.
  • Må de bivirkninger humle. Vælg et rummeligt område i dit hus. Sørg for, at der er ingen tabeller eller stole, der vil forhindre dig i at bevæge sig frit. Stå i en oprejst position. Start med at hoppe fra side til side og samtidig holde din saldo. Gør 10 humle og hvile i et par sekunder. Gør et andet sæt. Dette er, hvordan du kan gøre den side humle.
  • Variationer. Du kan gøre variationer af den side hop, når du allerede vænne sig til at gøre det. Placer afdækningstape eller en genstand på gulvet, at du bruger en guide til at hoppe fra side til side. En anden variation er at gøre de bivirkninger humle med squats. For at gøre dette, skal du starte i hugsiddende stilling og hoppe til siden landing på den hugsiddende stilling. Dette er en stor øvelse for dine lår og bagdel.

Det er de trin

Det er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at lære at gøre side humle. Trinene er virkelig let at følge, og det tager mindre end 10 minutter at gøre. Den side humle er en øvelse, der styrker underekstremiteterne især lår. Det øger også hjertefrekvensen. Nu hvor du ved hvordan man gør den side humle, kan du prøve at lave din egen motion rutine, så du kan målrette andre områder af kroppen, såsom dine arme eller maven. For mere motion tips, som du kan gøre derhjemme, kan du besøge hjemmesiden fitnesszone.com . Du vil være i stand til at finde nyttig øvelse artikler og nogle udstyr, du kan bruge til at komme i form og forblive raske.