E2h

Sådan gør triceps forlængelse øvelser for seniorer

Folk i moden alder er nødt til at forblive aktive og fysisk fit for at holde deres kroppe i topform. Udvidelse ens energi og kraft er ikke om at finde en mirakelkur længere. Det er et spørgsmål om blot at holde en sund livsstil, og det primært om at foretage den rigtige fitness regime. Hvis du er en senior, kan huske, at det er et spørgsmål om at kombinere cardio øvelser med styrke-og udholdenhedstræning. Selvfølgelig er det vigtigt, at du konsulterer en læge først, men når du får grønt signal, er en af ​​de bedste øvelse rutiner, du kan gøre tricep extension øvelser. Triceps er den store muskel langs bagsiden af ​​overarmen. Her er hvad du kan gøre for at udøve dette område:

  1. Find en behagelig stol, der lige passer til din størrelse, hvilket betyder, det fuldt ud støtter din rank ryg, og dine knæskaller er lige over kanten af ​​sædet. Du bør også være i stand til at holde dine fødder fladt mod gulvet.
  2. Procure en håndvægt, en meget lys en, som du føler dig tryg med. Du ønsker ikke at overanstrenger dine muskler. Husk, at det er bedst at starte med lette vægte først og udføre flere gentagelser med dem. Derefter gradvist niveau op til tungere og tungere vægte.
  3. Med den højre hånd holder håndvægt, placere din højre albue ved siden af dit hoved, med din overarm parallel til dit hoved. Din arm skal danne en form for en L form på dette tidspunkt, med din underarm (den del af armen fra albuen til håndleddet), strækker sig til bagsiden af ​​dit hoved. Brug din venstre hånd til at støtte højre albue.
  4. Sænk din højre underarm og derefter løfte, men vær forsigtig med ikke at overbelaste det. Du kan udvide din underarm omkring 20 grader korte for at hæve det til en lige linje. Det er vigtigt, at du holder underarmen lige på alle tidspunkter. Brug din albue som et omdrejningspunkt.

Sådan gør triceps forlængelse øvelser for seniorer. Procure en håndvægt.
Sådan gør triceps forlængelse øvelser for seniorer. Procure en håndvægt.

Gennem hele denne rutine huske at holde din ryg bøjet, din mave stramme, albuerne låst og dine skuldre niveau. Husk, at du arbejder din triceps, så udlede momentum derfra og ikke fra nogen anden del af din krop. Absolut undgå rokkende eller rykkende din krop, eller fægtende albuerne rundt, på ethvert tidspunkt i denne rutine.

  1. Gentag hele processen med at løfte og sænke dumbbell med din højre arm, for 3 sæt af 15 gentagelser hver (anbefales). Tage omkring 3 sekunder for at løfte din arm og yderligere 3 sekunder for at sænke den.
  2. Efter sættet, gøre det samme procedure med venstre arm.
  3. Husk at trække vejret ordentligt og undgå at holde din ånde. Ånd ind, mens du sænker håndvægt og udånder under løftet.

Nøglen til denne rutine er ikke hastighed, men kontrol

Nøglen til denne rutine er ikke hastighed, men kontrol. Med den højre hånd holder håndvægt.
Nøglen til denne rutine er ikke hastighed, men kontrol. Med den højre hånd holder håndvægt.

Nøglen til denne rutine er ikke hastighed, men kontrol. Fokus på din formular for hver gentagelse, se om din kropsholdning er korrekt, hvis du placere stress og bevægelse på den korrekte muskel-området, og hvis du trækker vejret ordentligt. Altid huske, at med næsten alt, øvelse gør mester, og fordelene kommer med tiden. Have det sjovt!