E2h

Sådan kaste overskydende vægt med kropsindpakninger

Kropsindpakninger er berømte i dag, og kan findes i de fleste kurbade og sundhed og wellness klinikker. Der er organ wrap behandlinger, der er blandet med urter og olier til at hjælpe med at fjerne giftstoffer fra kroppen. Kropsomslag også have de fysiske bivirkninger af at være i stand til at tabe sig samt opstrammende din hud tone og fjerne cellulite på din krop. Det er de ændringer, som de fleste mennesker ønsker at ske med deres kroppe.

Her er nogle måder om, hvordan man kaste overskydende vægt med body wrap:

  1. Kig efter et kursted eller wellness klinik tilbyder kropsindpakning behandlinger. Søg efter klinikker, der har været prøvet før af dine venner eller familiemedlemmer eller dem, der er stærkt anbefales, så du vil være sikker på, at de kan gøre arbejdet rigtigt.
  2. Før behandlingen, måle dig selv eller tage et billede af din krop, så du vil være i stand til at sammenligne resultaterne før og efter behandlingen. Du kan sætte et mål vægt, som du ønsker at opnå efter din målrettede antal body wrap behandlinger.
  3. Da kroppen wraps normalt tage en time eller endnu længere, hvis du er en første timer, skal du indstille en aftale, hvori du vil ikke være i en rush at gå et andet sted. Giv dig selv, at tid til at slappe, da du kommer til en spa.
  4. Drik masser af vand før behandlingen, så du vil være hydreret. Krop wraps er varmt, så dine kropsvæsker vil fordampe. Må ikke anvendes lotion eller andre midler til din hud, så de ikke hindrer i at få de giftstoffer og fedt gennem sved ud af kroppen. At tage et bad eller brusebad før behandlingen hjælper også en masse.
  5. Plan om hvilke dele, du vil fokusere på at tabe det overskydende. Det kan være dine lår, arme, mave eller balder. Brug disse som mål, så du vil være i stand til at se, om der er forbedringer senere i dine behandlinger.
  6. Glem ikke at medbringe ekstra tøj. Det er ubehageligt, samt yucky at ændre i de tidligere tøj, du havde før behandlingen.
  7. Gå ikke glip af en aftale. Du bør ikke gå glip af en aftale, så du vil være i stand til at opnå den ønskede vægt hurtigere. Også, kan mangler en aftale gør du ikke ønsker at gå tilbage, da det er en smule besværligt at opretholde en regelmæssig udnævnelse og en mistet aftale kan føre til en anden, og en anden, indtil du bliver træt af at gå tilbage. Du bør sætte dine prioriteter og sætte et bestemt mål for dit vægttab. Du kan også sætte en tidsramme, så du vil være mere ivrige efter at nå målet.

Sådan kaste overskydende vægt med kropsindpakninger. Drik masser af vand før behandlingen, så du vil være hydreret.
Sådan kaste overskydende vægt med kropsindpakninger. Drik masser af vand før behandlingen, så du vil være hydreret.

Glem ikke at sammenligne dine billeder før og efter behandlingen, så du vil vide, hvis kroppen wrap er effektive for dig. Du også nødt til at opretholde en ordentlig kost, så kroppen wrap vil arbejde mere effektivt.