E2h

Sådan opdager tegn på tilbagefald i bulimi patienter

Bulimi er en alvorlig lidelse

Bulimi er en alvorlig lidelse, der skal behandles straks. Mennesker, der er bulimic ville bruge binge og purge metode til at tabe sig. De ville spise en stor mængde fødevarer i en kort periode. Hvorefter, ville de tvinge sig selv til at kaste op den mad, de har spist. Folk bruger denne metode til at nyde at spise, hvad de ønsker at spise uden at skulle føle sig skyldig for at spise for meget.

Der er mange måder at behandle bulimic mennesker

Der er mange måder at behandle bulimic mennesker. Det er imidlertid vigtigt at overvåge dem. Tilbagefald kan forekomme, hvis ikke overvåges hyppigt. Her er hvordan at spotte tegn på tilbagefald i bulimi patienter.

Sådan opdager tegn på tilbagefald i bulimi patienter. Iagttag hvordan de gåtur.
Sådan opdager tegn på tilbagefald i bulimi patienter. Iagttag hvordan de gåtur.

  • Overhold dem fysisk. Attakker i bulimi patienter ville vise i deres fysiske fremtoning. Hvis de ser slidte ud eller udmattet præget af blodskudte øjne, mørke under øjet patches, sløve øjne og hængende øjenlåg, er chancerne de recidiverende bulimi patienter. Overhold deres hænder så godt. Hvis de har forslået knoer og skøre negle, er de recidiverende bulimi patienter. Overhold deres blå mærker. Hvis deres blå mærker helbrede langsommere end normalt, er de recidiverende bulimi patienter. Recidiverende bulimi patienter har tendens til at få blå mærker nemt.
  • Iagttag hvordan de gåtur. Recidiverende bulimi patienter har tendens til at gå langsommere end normalt. Dette er fordi de ofte er svimmel og lys ledes. De har brug for at gå langsommere for at bevare deres balance. De har ofte holde på vægge eller folk for støtte.
  • Overhold deres vægt. Hvis de pludselig synes at have vundet eller tabt 5-15 pounds, kan de have tilbagefald. Pludselige opnåelse af vægten er forårsaget af vand. Vægtøgning er ikke på grund af den mad, de spiser, men kroppens optagelse af vand. De ser oppustet på grund af vand gevinst.
  • Lyt til dem. En nøgle til at vide, om de er recidiverende bulimi patienter er at lytte til dem. Hvis de klager over konstante migræne og svimmelhed, er der en stor chance for, at de er recidiverende bulimi patienter. De kan også klage over mavesmerter. Observere ændringer i deres stemmeleje. Nogle kan have en hæs stemme på grund af en halsbetændelse. Ondt i halsen er tegn på tilbagefald bulimi patienter. Lyt til hvad de siger. Recidiverende bulimi patienter sædvanligvis deprimeret. De kan ikke acceptere komplimenter. Lyt til deres historier. Hvis de bliver ved med at klage over alt fra vægt spørgsmål til udseende, er chancerne de recidiverende bulimi patienter.
  • Overhold deres værelser. Hvis de har gemt mad i deres værelse, chancerne er de er recidiverende bulimi patienter. De ville normalt skjule dem på steder, der er usynlige, dvs under sengen, inde i et skab, osv. Tjek om de har afføringsmidler eller andre piller, som de kan drikke for at fremkalde opkastning.
  • Overhold deres attitude under måltider. Hvis de spiser hurtigt og bede om at blive fritaget fra bordet, skal du følge hvor de skal hen. Hvis de leder til badeværelset, lyt til opkastning lyde. Hvis de recidiverende bulimi patienter, chancerne er de vil kaste op, hvad de har spist efter hvert måltid.


Det er vigtigt altid at opretholde et sundt forhold til den bulimic patient. Det er vigtigt at have samtaler med patienten for at lade hende vide, at du er der for at støtte hende. Altid opmuntre hende til at bekæmpe trangen til at binge og purge mad. Sørg for, at de stoler på dig.