E2h

Sådan oprettes en hurtig daglig ab workout

Slankekure vil tillade dig at kaste fedt omkring mavemusklerne men medmindre du forpligte dig til en regelmæssig træning, der vil omfatte crunches, vil du ikke være i stand til blot vil dig selv til en fast, flad eller en six-pack mave. Du er nødt til at tildele tid uanset hvor travlt du er, og derefter holde sig til en workout regime. Må ikke bekymre dig, kan du starte med små skridt ved at oprette en hurtig mavetræning, du kan gøre dagligt.

Sådan oprettes en hurtig daglig ab workout. Kontakt en fitness træner.
Sådan oprettes en hurtig daglig ab workout. Kontakt en fitness træner.

Her er du:

  • Kontakt en fitness træner. Det er temmelig remote, at du ikke kender nogen på gym, der kan hjælpe dig med dette. Hvis du på et tidspunkt du havde indskrevet på et træningscenter, alt hvad du skal gøre er at spore dine skridt og kontakte din fitness træner for at få hjælp.
  • Forskning online. Der er så mange abdominal motion videoer, der kan findes online. Overalt fra en 5-minutters abdominal øvelse til heavy duty ting er udstationeret af mange sundhedsmæssige buffs på YouTube. Du er bundet til at finde en, der vil passe til din travle livsstil.
  • Få et abonnement til sundhed og fitness magasiner. Mænds Sundhed og GQ har regelmæssige træk på udøver på et budget og mens de er på flugt.
  • Tjek din tidsplan. Du er nødt til virkelig at være opmærksom på hvordan du bruger din dag. Virkelig ser jeres flere behandlingsregimer at pin ned hvilket tidspunkt eller tidspunkter du finde dig selv fri til at engagere sig i korte maveøvelser. Dette er en måde at hjælpe dig med at oprette og holde sig til en træning session.
  • Gør det i bilen og når som helst du er pendling. Mens du sidder fast i din bil i trafikken, i en kabine eller tog, kan du suge i maven for en fuld 10 sekunder efter hvilket tidspunkt du rådes til meget langsomt udånder gennem munden (sørg for din ånde er frisk okay?) . Gentag op til 8 gange eller mere. Du kan endda gøre dette, mens du sidder derhjemme, se tv, eller tage opvasken. Det er en alsidig, hurtig og nem træning for dine mavemuskler. Prøv det!
  • Klem i nogle crunches. Inden vi går i seng, kan du ønsker at gå for hurtig abdominale crunches. Du kan også erstatte crunches med sutter din tarm i mens du ser tv. Husk, at hver gang du er i en udsat eller vandret position er et godt tidspunkt at presse i 10-rep crunches. Senere kan du opgradere til en træningsbold til at bruge til dine crunches.
  • Skriv din træning i en daglig journal. Ligegyldigt hvor lille du afsat til dine mave træning, det vil gøre du føler dig godt at se, at du holder fast i en tidsplan. Skriv det ned i din dagbog og i slutningen af ​​hver uge, vil du være stolt af dig selv for de skridt, du har taget for bedre abdominal sundhed.
  • Indføre let løft. Du vil komme til et punkt i dit daglige abdominal træning, at dine muskler vil vænne sig til de crunches. Det er det tidspunkt, hvor det hele går blødt igen, så du er nødt til at optrappe dit spil. Okay, kan det klynker. Du kan gøre dette. Bare indføre 5-pund dumme klokker i din stykket tid. Tag fat hver i hånden, når du er klar til at gøre dine crunches. 5 pounds er intet, når du har gået så langt i din tidsplan.


Jo før du begynder med en abdominal træning tidsplan

Jo før du begynder med en abdominal træning tidsplan, jo tættere vil det være for dig at komme til dit mål. Du kan satse på dette selv, når du føler brænde og det adrenalin kick, vil du ikke være i stand til at stoppe. Arbejde ud af disse mavemusklerne af jeres vil føle sig så godt, at det gør ondt at stoppe!