E2h

Sådan styrke / balance tog på VEW - do ​​progression balance boards

Simpel styrke, balance og kondition øvelser

VEW-Do har produceret den dynamiske balance board siden 1990. Dynamisk balance træning boards gør det muligt for rytteren at flytte bestyrelsen i alle retninger over et omdrejningspunkt kaldes en klippe. Siden rytterens position konstant skifter over omdrejningspunkt, bestyrelsen er dynamisk.

Co-designet med Burton Snowboards som en let indgang snowboard træningsredskab til brug i Burtons lære at ride snowboarding centre, Progression balance træner er Vew-Do første statiske balance træning bord. Brættet er statisk, fordi den opretholder en fast position over bunden. Progressionen idræt en konkav skateboard typen træ ridning dæk fastgjort til en drejelig kugleled og en aluminium base under midten af ​​dækket.

Selv om bestyrelsen er statisk over bunden, det tip i nogensinde vinkel og kan rotere 360 ​​grader.

Trin 1

Balance træningsøvelser:

Toe kantning - Monter brættet sideværts med fødderne spredt til at kontakte bestyrelsen på basen (apex) af skovl ender. Find din center og balancere dig selv jævnt på brættet. Med arme forlænges ud til siden, bøje knæene lidt og pege tæerne ned på boldene af dine fødder ved hjælp af din fod og ankel muskler. Brug din navle som en markør, holde din kerne centreret over dine fødder. Un-weight boldene af dine fødder og bringe kortet tilbage til den oprindelige position og gentag.

Heel kantning - Monter bord på samme måde, som du gjorde i tå kantning motion, men til hæl kant du un-vægt boldene af dine fødder og overføre den nedadrettede kraft i hælene. Frigør hælkanten ved un-vægtning for at bringe kortet tilbage til centrum og gentag.

Fremskridt til skiftevis både tå og hæl kant øvelser samtidig, går fra tå til hæl og tilbage igen.

Når du får hænge af det, skal du udføre både tå og hæl kant øvelser ene fod ad gangen.

Rotationer - Vælg din mount, lateral, forskudt eller på den ene fod. Roter overkroppen fra side til side på dine hofter. Dette vil træne din overkrop til at opretholde den korrekte akse i løbet af fysiske aktiviteter, hvor vride og dreje er påkrævet.

Trin 2

Sådan styrke / balance tog på VEW - do ​​progression balance boards. Balance træningsøvelser.
Sådan styrke / balance tog på VEW - do ​​progression balance boards. Balance træningsøvelser.

Styrketræning øvelser: Styrke tog ved hjælp af gratis vægte eller modstand bands.

Squats - Monter brættet sideværts med fødderne på brættet uden for din skulder bredde ved spidsen af skovlen ender. Brug kettlebells eller håndvægte udføre en squat. Hold dit hoved op, ryggen lige og dine hofter i.

Lunges - Monter brættet lodret med den ene fod frem og den anden tilbage i spidsen af skovlen ender. Udfør lunges med kettlebells eller håndvægte, derefter skifte mund positioner at arbejde de samme muskler i begge ben.

For at udføre squats eller lunges med modstand bands, loop et band under Progression er aluminium base, og derefter justere dit greb for hver hånd på båndene at få den ønskede spænding for øvelserne.

Trin 3

Fitness & cardio øvelser: Lad os faste kropsvægt øvelser som push-ups ind i fitness kategori.

Push-ups - Placer dine hænder på tavlen omkring skulder bredde fra hinanden og udføre en push-up.

Plyometric træning - Brug af bestyrelsen som en statisk forhindring, hurtigt springe over brættet og tilbage. Har hopper både vertikalt og horisontalt. Øge intensiteten ved at justere varighed og hastighed.

Sumos (lateral vakle) - Monter bestyrelsen som hvis du kommer til at gøre squats. Med bøjede knæ, rokke brættet fra side til side som en se-så ved skiftevis vægtning og un-vægtning venstre og højre ben. Du skal blot hæve hastigheden til at øge intensiteten.

Daffys (lodret vakle) - Monter bestyrelsen som hvis du kommer til at gøre lunges. Med bøjede knæ, rocke bestyrelsen frem og tilbage som en se-så ved skiftevis vægtning og un-vægtning frem-og bagben. Skift benstillinger og gentag. Øge hastigheden for at øge intensiteten.

Trin 4

Simpel styrke, balance og kondition øvelser. Styrketræning øvelser.
Simpel styrke, balance og kondition øvelser. Styrketræning øvelser.

Sport specifik balance træning: Afhængigt af sport, balancen øvelser ved hjælp af udstyr, der anvendes i dit valgte sport tilpasse sig. Start fangst, kaste, slå og fodarbejde på tavlen. Her er en kort liste over sportsudstyr.

  • Lacrosse sticks
  • Pole vault poler
  • Bolde, flagermus og handsker
  • Hockeystave

Den eneste begrænsning for balance, styrke-og konditionstræning er din fantasi.


Ud over de generelle sundhedsmæssige fordele, nu er mange trænere, undervisere, atleter og fysioterapeuter indarbejde en vis form for balance træning ved hjælp af forskellige planer af bevægelse ind i deres almindelige rutiner.

Du kan købe Vew-do progression balance boardVew-do web site .