E2h

Sådan vælger du den rigtige calcium

Calcium er det mineral ansvarlig for at gøre vores tænder og knogler stærke og sunde. Mens de fleste mennesker tror, ​​at drikke en masse mælk og hugge ned tons ost kan give den meget tiltrængte mineral for deres kroppe, virkeligheden er, at disse fødevarer ikke er nok, selv hvis de indtages i store mængder. Det er derfor de fleste læger og ernæringsekspert ofte anbefale forstærke din calcium rige fødeindtagelse gennem kalktilskud. Nu, med så mange mærker på markedet i dag, er det ganske vanskeligt at finde et supplement, der vil virkelig være effektiv nok til at gøre dit skelet sund og stærk. For at hjælpe dig gennem hele denne prøvelse, her er nogle tips, som du kan udforske for at finde den bedste calciumtilskud til din krops fordel.

Sådan vælger du den rigtige calcium. Overveje at tage kommercielle kalktilskud.
Sådan vælger du den rigtige calcium. Overveje at tage kommercielle kalktilskud.

  • Overveje at tage kommercielle kalktilskud. Det er et kendt faktum, at de fleste mennesker, både mænd og kvinder, mangler den normale dosis af daglig calcium i deres system. Dette kan føre til alvorlige sygdomme og knogleskørhed, der i sidste ende vil bryde eller fraktur nemt. Ingen ønsker at opleve nogen af ​​disse. Dette er grunden til, at supplere din calcium indtag er vigtigt. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tage nogle af de masseproducerede kalktilskud på markedet. De normalt i form af calcium-citrat, calciumcarbonat, coral calcium og MHCA calcium. Disse kan være temmelig effektivt i nogen grad, men er generelt en sekundær mulighed til mere naturlige former for calcium. Ulempen ved disse kommercielle kosttilskud er, at kroppen har svært ved at nedbryde disse mineraler, da de er lavet helt fra klipper og knogler. Desuden kan for meget doser af disse kosttilskud føre til uønskede tilstande såsom calcium sten og forkalkning. Ikke desto mindre er der stadig gode muligheder for at gå med, så længe de anvendes som sekundære kosttilskud alene.
  • Gå plantestoffer. Den mest anbefalede calciumtilskud er én, der er rent naturlige og naturlægemidler. Plante-baserede kosttilskud formodes at være de bedste kilder til calcium og anses for at være det sikreste for det menneskelige system. Du kan finde calcium i forskellige naturlige fødevarer, såsom hav grøntsager, bønner og fuldkorn. Grønne bladgrøntsager er kendt for at indeholde rige kalkaflejringer, der er godt for kroppen også. Disse kan nedbrydes let af fordøjelsessystemet, der gør det lettere for knoglerne i kroppen for at absorbere mineralet. Hvis du ikke kan lide at spise disse fødevarer dagligt, og derefter overveje at købe den flydende eller pulverform, der sælges kommercielt i forskellige sundheds levering butikker.
  • Tag hydrilla. Denne alge anses for at have den rigeste deponering af calcium og er stærkt anbefales at tage dagligt, hvis du virkelig ønsker at oprette din calcium indtag til et acceptabelt niveau. Spise lidt hverdag vil give dig omkring 2000 mg eller mere aflejringer af kalk, som er den anbefalede daglige dosis, som nemt kan nedbrydes og absorberes af kroppen. Siden Hydrilla kan være temmelig ulækkert at spise hver dag, kan du ønsker at kigge efter en kommercielt produceret supplere med sin ekstrakt som den vigtigste ingrediens. Nogle mærker som Mega Foods og Nyt kapitel allerede bære dette tillæg i kapselform.

Nu, selv med disse kosttilskud, er det stærkt anbefales, at du spiser kendte calcium rige fødevarer som godt. Teknisk kroppen har brug for lige så meget daglig calcium for at sikre, at knoglerne og tænderne kan modstå den daglige tortur og slitage.