E2h

Sådan workout dit kardiovaskulære system korrekt

Nogle mennesker tror

Nogle mennesker tror, ​​at så længe de arbejder ud, er de udøver deres krop, og det er bare godt nok. True. Men der er en rigtig måde at træne. At lære den rigtige måde at træne dit hjerte-kar-system vil gavne din krop i det lange løb og vil forhindre personskader og skader på din krop. Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du kan træne dit hjerte-kar-system korrekt og maksimere din krops ydelser fra træning.

Sådan workout dit kardiovaskulære system korrekt. Det ideelle antal dage til træning om ugen er tre til fem dage.
Sådan workout dit kardiovaskulære system korrekt. Det ideelle antal dage til træning om ugen er tre til fem dage.

 • Det ideelle antal dage til træning om ugen er tre til fem dage. Disse daglige træning bør ikke være mindre end 20-30 minutter og det er minimum. Den optimale tid er omkring 30-40 minutter.
 • Hvis du integrere den med vægttræning eller styrketræning, og du planlægger at gøre begge dele på samme dag, skal du starte med din styrketræning, efterfulgt af dit hjerte-kar-træning. Dette er for at optimere virkningen af ​​fedtforbrænding. Rationalet bag dette er, at eftersom styrketræning eller vægttræning er både anaerobe øvelser, er du brænder mindre fedt. Da du brænder mindre fedt, når det er tid til at slå cykel, løbebånd eller elliptiske træner, vil kroppen søge energikilder. Men fordi du har brugt det meste af din energi i løbet af din vægt eller modstand uddannelse, vil din krop kun nødt til at gå efter dine fedtstoffer.
 • Stretching. En vigtig del af hjerte-kar-træning er stretching. Dette hænger sammen med udstyret. Det er vigtigt både før og efter en eventuel hjerte-kar-træning. Det er vigtigt at huske, at du ikke hoppe, mens du gør disse strækøvelser. Gode ​​eksempler på strækøvelser:
  • Forstrækning stretch, lyske stretch - god til bagsiden af ​​benene
  • Quad stretch - strækker ud foran dit ben
  • Kalve stretch - arbejder ud dine kalve og din underben
 • Hjerte-kar-udstyr Der er flere udstyr, som du kan bruge til din hjerte-kar-træning:. Arc svævefly, ellipsetræner, Løbebånd, og opretstående og liggende cykler. Hver af udstyret har deres egne forskellige anvendelser. Deres anvendelser er afhængige af hver slags person og deres behov.
  • Løbebånd. Løbebåndet måske en af de bedste udstyr til kredsløbstræning, men det anbefales ikke til folk med lændesmerter, dårlige knæ eller hofter. Den kontinuerlige og gentagne dunkende vil forværre de allerede eksisterende forhold.
  • Ellipsetræneren. Med dette udstyr, dine fødder er stationære og det er din talje, der gør arbejdet. Det er godt til at arbejde ud din nederste del af kroppen. Selvom du også få dette fra løbebåndet, du får det mere ud af dette udstyr.
  • Cykler. Cykler er også fremragende udstyr. De er lette at anvende. Men selv om du kunne have en nice, god sved, cykler er ikke det bedste udstyr til at brænde disse fedtstoffer.
  • Arc svævefly. Dette udstyr er meget ens med ellipsetrænere. Med fødderne på pedalerne, giver det dig en enestående træning for din underkrop og på samme tid, en god hjerte-kar-træning.

Den kredsløbstræning er vigtig, fordi det reducerer dit stress-niveau, øger din udholdenhed, det hjælper til at regulere dit blodtryk, reducerer dit kolesteroltal, opbygger din knogle-og muskelstyrke.