E2h

Hvordan finder man en sikker jerntilskud

Et jerntilskud gives til en person

Et jerntilskud gives til en person, der mangler jern i kroppen. Jerntilskud typisk gives til mennesker, der lider af blodmangel. Anæmi er en tilstand, hvor kroppen har mindre røde blodlegemer, som er nødvendige. En af årsagerne til anæmi er jernmangel. Derfor er et jerntilskud gives til anæmi. Nogle mennesker forsøger at selvmedicinere. Det er ikke godt, især hvis du ikke har nogen medicinsk baggrund.

Hvis du har brug for et jerntilskud, her er nogle tips om, hvordan man finder et sikkert en, som du kan tage:

  • Konsultere lægen. Den bedste ting at gøre, er at konsultere en læge om, hvilken type jerntilskud, at din krop har brug for. Der findes forskellige typer af jerntilskud, der er givet til personer med forskellige kropstyper. Lægen kan køre nogle tests på dig at finde ud af hvilken jerntilskud er bedst for din krop. Nogle af de fælles jerntilskud er Fer-Jern, Femiron og Feratab. De fleste jerntilskud tages oralt, men i mere alvorlige tilfælde af jernmangel, kan det administreres gennem en IV.
  • Tag den rette dosering. For at være sikker, mens du tager et jerntilskud, er du nødt til at følge den dosis, som lægen har ordineret til Dem. Nogle får daglige kosttilskud, mens andre ikke behøver at tage dem dagligt. Du bør ikke gå over doseringen, da dette kan forårsage uønskede effekter på din krop. Der er sådan en ting som jern forgiftning og du kan opleve dette, hvis du tager for meget jern.
  • Kend bivirkninger. Hvis du oplever bivirkninger på grund af jern ernæring supplement, du tager, skal du kontakte din læge omgående. Nogle af de almindelige bivirkninger ved at tage jerntilskud bliver forstoppet eller har mister afføring. Hvis du oplever andre bivirkninger, skal du kontakte din læge.
  • Tag naturlige jerntilskud. En anden måde at sikre, at du er sikker, er at prøve at bruge naturlige jerntilskud. Disse tillæg har alle naturlige ingredienser, så der er færre kemikalier, der kommer ind i kroppen. Det er bedst at spørge din læge om dette, før du prøver det.
  • Spis en jern kost. Inden vi går for jerntilskud, kan du prøve en jern kost. I dine daglige måltider, omfatter jern rige fødevarer, såsom kylling svinekød eller oksekød, lever, østers, muslinger, muslinger, bønner, tofu og fuldkorn. Have 2-3 portioner af jern rige fødevarer til hvert måltid, så du kan øge jern i din krop, og du behøver ikke at ty til jerntilskud.

Disse er nogle af de tips

Hvordan finder man en sikker jerntilskud. Tag den rette dosering.
Hvordan finder man en sikker jerntilskud. Tag den rette dosering.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge, så du kan vælge en sikker jerntilskud. Jern til gavn for os, da det er den, der er ansvarlig for at give ilt til cellerne i vores krop. Andre fordele ved at have den rette tilførsel af jern omfatter øge kroppens immunsystem, der forhindrer os i at opleve søvnløshed og øge kroppens energi niveauer, der holder dig mere aktiv.