E2h

Sådan stramme op løs hud efter vægttab

En dieter vil glæde

En dieter vil glæde, når den ideelle vægt er opnået succes. Men slankekure kan også føre til et andet problem, der har løs hud. Dette gælder især, hvis diæt har gjort hurtigt, at ikke efterlod nogen tid for kroppen og huden for at justere. Huden vil tage nogen tid at stramme. Kirurger siger, at en dieter der med succes har tabt vægt bør vente mindst to år før tænker på mere drastiske midler til at afhjælpe løs hud, især hud omkring maven. Hvis det er blevet dit problem, tålmodighed og følge de nedenstående tip vil hjælpe dig til at stramme op løs hud efter vægttab.

  • Det anbefales, at du Pace din dieting at give dine muskler og hud tid til at tilpasse sig. Prøv at indstille dit mål at tabe omkring to pounds en uge.
  • Du hud har brug for at forblive elastisk i den tid, du er på en diæt. En af de mest effektive midler til at opretholde din huds elasticitet er at holde det fugtes. Påfør fugtighedscreme dagligt for at holde din hud fugt låst i. Påfør let fugtighedscreme til brug om dagen og tungere fugtighedscreme inden jeg går i seng.
  • Brug en luffa eller body scrub, når du bader. Dette vil fjerne døde hudceller og fremmer blodcirkulationen og hud cellefornyelsen, hvilket alt sammen vil hjælpe din hud til at stramme.  
  • Vand vil også hjælpe med at stramme din hud. Selv hvis du ikke er slankekure anbefales det, at du drikker mindst otte glas vand om dagen. Vand hjælper med at fastholde din huds fugtighed samt fjerne giftstoffer fra dit system til at forbedre din hud tone.  
  • Motion er også en vigtig aktivitet, der bør indgå i din kost plan. Når du er på en diæt, vil du miste muskelmasse, der vil føre til løs hud. Øvelse vil bidrage til at opbygge dine muskler, hvilket igen vil hjælpe din hud til at stramme og generelt tilstand din krop. Glem ikke, at løfte vægte også bør være en del af en sund kost plan at tone dine muskler. Målret mod de arme og mave områder, hvor det meste af løs hud vil blive koncentreret.  
  • Massage vil også hjælpe din hud til at bevare sin elasticitet og fasthed. Sennepsolie har flere ejendomme, der er gavnlig for huden. Du kan købe sennep olie fra en helsekostforretning. Brug det regelmæssigt for at betingelse dit hud.
  • Kollagen og elastin produktionen bør tilskyndes fordi disse hjælpe huden bevare sin elasticitet. Der er flere fødevarer, der er meget gode kilder til collagen. Mørkegrønne grøntsager, røde grøntsager og frugter, soja produkter, grønne og sorte oliven og de frugter og grøntsager, der har højt svovlindhold er nogle af de fødevarer, som du kan medtage i din kost. Fødevarer med højt omega-3 fedtsyrer er også meget gode kollagen kilder. Kollagen creme kan anvendes til maven område for at hjælpe moisturize og forbedre din huds elasticitet.  
  • Rå fødevarer og nødder, der er rige på vitamin E vil hjælpe med at opretholde elasticitet og fasthed i huden. Disse bør være inkluderet i din kost menu. Disse fødevarer indeholder vigtige vitaminer og mineraler, der vil levere din krops daglige ernæringsmæssige behov.  

Firming din hud efter vægttab kan tage lidt tid

Sådan stramme op løs hud efter vægttab. Du hud har brug for at forblive elastisk i den tid.
Sådan stramme op løs hud efter vægttab. Du hud har brug for at forblive elastisk i den tid.

Firming din hud efter vægttab kan tage lidt tid. Din vægtforøgelse ikke ske natten over, så det er indlysende, at du måske nødt til at vente, før din hud bliver strammet. Følg ovenstående forslag, og du vil have fastere hud i god tid.