E2h

Hvordan til at bekæmpe kulhydrat cravings på atkins

Slankekure er noget næsten alle har haft at gøre på et tidspunkt i deres liv, og den triste kendsgerning af det er, at mange gange folk snubler eller endda mislykkes. Det samme gælder for en person på Atkins kost og deres største fristelse er kulhydrater. En lavere kulhydrat option kan bedst imødekomme behovet for at afskaffe en sådan fristelse. Ved at holde styr på de følgende tips, er du et skridt tæt på bekæmpelse af kulhydrat cravings!

Hvordan til at bekæmpe kulhydrat cravings på atkins. Forøg dit indtag af vand.
Hvordan til at bekæmpe kulhydrat cravings på atkins. Forøg dit indtag af vand.
  • Evaluer fristelsen. Fristelsen for kulhydrater kommer indefra. Vores egen krop fortæller os, at vi har brug for det, og disse skyldes fald i blod-og glucose niveauer. Før noget, skal du sørge for at vurdere din mad og drikke indtag og udelukke kulhydrater straks. Der er behov for en bevidst hensigt at gøre dette, hvis succes er en prioritet. Holde en program dagbog eller journal kan være en måde at evaluere og minde dig selv om de resultater og resultater, du har modtaget på grund af din beslutsomhed.
  • Forøg dit indtag af vand. Vand er din bedste ven, når du føler fristelsen til at snyde på din kost synke i. Drik masser af vand, og det vil hjælpe med at kontrollere din indre ønsker at ødelægge din kost. Igen vand er forskellig fra væske så undgå at tage i cola og andre læskedrikke. Det er vigtigt at mindske alkoholforbrug også.
  • Overvej fedtholdige fødevarer. Tænker om fordelene ved fedtholdige fødevarer kan lyde som en søgt idé, men måltider, der er højt indhold af fedt, er det helt afgørende at Atkins-diæt. Kosten er rettet mod at flytte kroppens afhængighed af kulhydrater til dem rig på fedt. Med andre ord, bør du ikke være på vagt over for fedt, fordi det er præcis, hvad din krop skal være at få. Du kan også optage snacks til din kost for at formilde din appetit uden at ødelægge din kost. Læsning mere om Atkins kost kan foreslå mulige godbidder og andre lette måltider.
  • Fokus og tålmodighed. Det er afgørende at observere tålmodighed i hele denne periode af din Atkins kost. Programmet kan ramme nogle hullede veje i løbet af de første par faser, men det bliver bedre derfra på. Det er vigtigt altid at opretholde en forpligtelse til din sundhed og fitness ved at holde dig fokuseret og opholder sig væk fra noget, der kunne lokke dig til at bryde din program. Hvis du holder dig til den kost, vil du se dit hårde arbejde og udholdenhed materialisere sig, når dine resultater en mål opfyldes.

Sukker er en stor no-no

Sukker er en stor no-no, når du er på Atkins diæt, så sørg for at holde sig væk. En trang til sukker eller kulhydrater indikerer endvidere, at kroppens glukose og blodet er på fritz. Dedikation og positivitet er fortsat at være vigtige elementer i denne øvelse, er det imidlertid vigtigt at holde en sund og glad gemyt. I faldende indtagelsen af kulhydrater, erstatte disse med andre basale fødevarer grupper. Forebyggelse dig selv fra at tage i sukker, stivelse og andre fedtholdige fødevarer ikke begrænser dig fra at spise overhovedet. Prøv at besøge en hel-fødevarer købmand for flere ideer til sund levevis.