E2h

Sådan at forebygge kræft med sennep

Der er ingen tvivl om det, vores hotdogs

Der er ingen tvivl om det, vores hotdogs, ville hamburgere og sandwich ikke være det samme uden sennep. Den unikke smag af sennep er hvad der holder folk kommer tilbage efter mere, og tilføje det til nogle af deres livretter. De fleste mennesker dog ikke klar over, at sennep kan faktisk have en langt større formål end blot at gøre maden smager bedre.

Sennep er lavet af sennepsfrø, og det er disse frø, der er blevet fundet at forhindre forskellige typer af kræft. Sennepsfrø er en del af Brassica-plante gruppen, og disse frø er pakket med anti-cancer.

Curcumin er hvad der giver sennep den gule farve, som det er kendt for. Curcumin har også vist sig at reducere risikoen for bryst-og tyktarmskræft. Undersøgelser viser, at en anden mineral findes i sennepsfrø, selen, kan skære en mands chance for at få prostatakræft i halve. Endelig er der anticancer-midler, der hjælper til at bremse væksten af kræftceller, og samtidig beskytte de gode.

Sådan at forebygge kræft med sennep. Der er ingen tvivl om det, vores hotdogs.
Sådan at forebygge kræft med sennep. Der er ingen tvivl om det, vores hotdogs.

Sennep er en fremragende og helt naturlig måde at holde din krop sund og stærk. Nu, at du kender blot nogle af de mange fordele ved sennep, er du sandsynligvis ivrig efter at begynde at bruge det på din mad. Men bare hvordan kan du bruge sennep til at forebygge kræft?

Først holde sig til grøntsager, der er i sennep familien, såsom rosenkål, kål, blomkål, radiser, broccoli, grønkål, rutabagas, peberrod, og majroer. Du kan koge de fleste af disse veggies og tjene dem med olivenolie eller smør. Nogle af disse veggies kan bruges i røre-yngel opskrifter så godt, eller du kan vælge at bruge disse veggies i en salat.

For det andet, gør brug gul sennep, når du kan. Sennep er ikke blot en naturlig anti-cancer middel, men det er også lav i fedt og kalorier. Sennep kan bruges på sandwich at tage i stedet for mayo. Sennep kan også bruges på en masse grillede fødevarer, såsom hotdogs eller burgere. Glem ikke at tilføje sennep greens på dine sandwich og burgere så godt.

For det tredje kan sennepsfrø bruges til at give smag fødevarer, herunder lam eller svinekød. Sennepsfrø kan også findes i sådanne ting som sauerkraut, karryretter og pickles. Vær ikke bange for at skifte op sennep samt, såsom at bruge brune sennep eller gule sennep. Dette har at gøre med de forskellige sennepsfrø, der bliver brugt, hvilket giver brune og gule sennep en enestående smag.

Sådan at forebygge kræft med sennep.
Sådan at forebygge kræft med sennep.

Fokus på at få omkring 4 portioner om dagen for at mindske din risiko for visse kræftformer med 50 procent. For at gøre denne opnåelige, starte din egen have i din baghave. Plant sennepsfrø og andre frø, der kommer fra Brassica familien. Du kan derefter hente dem, når de er friske og tilføje dem til salater, supper og sandwich.