E2h

Hvordan at finde gode kilder til protein

Protein betragtes som byggesten i kroppen

Protein betragtes som byggesten i kroppen. Protein er især vigtigt for folk, der er bodybuilding, fordi de har brug for ekstra protein for at reparere de væv, der er beskadiget under træning og træning. Hvis du vil have ekstra protein i din kost, her er gode kilder til protein.

Hvordan at finde gode kilder til protein. Protein betragtes som byggesten i kroppen.
Hvordan at finde gode kilder til protein. Protein betragtes som byggesten i kroppen.
  • Chicken. En af de bedste fødevarer, du kan spise, hvis du ønsker protein er kylling. Kylling har meget højt proteinindhold. Bedst af alt, kylling er ikke så fede som svinekødsprodukter, hvilket betyder at du kan få dit daglige fix af protein uden at få nogen fedt. Kylling er også en meget alsidig kød, hvilket betyder, at man kan tilberede det op i en række forskellige måder. Du kan tilberede kylling med suppe, kan du holde det tørt og grill det, kan du stege det, kan du røre-steger det, kan du tilføje grøntsager, og du kan gøre det til curry. Du kan gøre næsten alt med kylling, hvilket er hvorfor det er en ganske universel mad.
  • Oksekød. Bortset fra kylling, også overveje at få nogle oksekød ind i din kost. Oksekød er også fyldt med protein. Det har også en distinkt smag, og er fremragende, når grillet. Afhængigt af hvilken type mad, du ønsker, kan du få forskellige udskæringer af oksekød, så du vil være i stand til at blande og matche det op med forskellige typer af køkkener. Oksekød er også meget alsidig. Der er også magert kød nedskæringer i oksekød, hvilket betyder, at du også kan regulere mængden af fedt, at du tager på, mens man spiser oksekød. Bare holde sig til magert kød, og du bør være i stand til at få masser af protein uden at kompromittere din talje.
  • Seafood. Hvis du ønsker at tilføje nogle sort til din kost, så prøv at indarbejde skaldyr i din kost Seafood har masser af jod, bortset fra protein, og denne jod kan hjælpe dig med at holde fri fra struma. Seafood er også godt for dit hjerte, fordi fisk ofte har høje mængder af omega-syrer, der holder dit hjerte sundt. Seafood også kommer i forskellige former, størrelser og smag, hvilket betyder, at du kan lave en bred vifte af retter med fisk og skaldyr.
  • Mejeriprodukter. Bortset fra de faktiske kød, bør du også overveje mejeriprodukter som mælk og ost. Disse produkter er også højt proteinindhold, og er også meget nærende. Uanset hvor gammel du måtte være, mælk er altid en god kilde til multivitaminer og calcium. Bedst af alt, kan du drikke mælk som helst tidspunkt af dagen. Når det er muligt, at vælge frisk mælk, som har højere proteinindhold og som endnu ikke er blevet pasteuriseret. Pasteurisering vil holde din mælk fri for bakterier, men det betyder også, at mælken er blevet underkastet behandling, som kan nedbryde nogle af de vitaminer, der bør være i mælken.

Et højt proteinindhold kost er godt for dig, og kan bidrage til at øge din muskelmasse. Koblet med motion og masser af hvile, bør du være i stand til at udvikle en stærk og sund krop.