E2h

Hvordan en elliptisk øvelse maskine virker

Det virker som en sundheds-revolution

Det virker som en sundheds-revolution, der sker. Er det ikke spændende? Som folk får mere og mere bevidste om, hvad de spiser, og hvor meget de vejer, og som flere muligheder - i form af forskellige fitness-maskiner såsom vægt træningsudstyr, Pilates maskiner, og vægtløftning udstyr bliver tilgængelige for mere effektivt at fremme en passe og trimme kroppen, et godt helbred er virkelig inden for rækkevidde for enhver bestemt person.

Hvordan en elliptisk øvelse maskine virker. Hvad er dets vigtigste funktioner?
Hvordan en elliptisk øvelse maskine virker. Hvad er dets vigtigste funktioner?

Hvis du er en sådan person, har du måske hørt om elliptiske træningsmaskiner. Det er et relativt nyt mærke af fitness maskine, og så hvis du er interesseret i at vide mere om dette produkt, her er nogle oplysninger, som du måske kan finde nyttig:

  1. Hvad er det? En elliptisk maskine er en type træning, som genererer en lav-effekt, højenergi-træning. Som nævnt før, er en relativt ny form for motion ', men har støt vokset i popularitet i de senere år. Det er hele tiden at blive sammenlignet med løbebånd, selvom disse to maskiner har entydigt forskellige funktioner (se nummer 2), fordele og ulemper.
  2. Hvad er dets vigtigste funktioner? En elliptisk øvelse maskine har pedaler, der bevæger sig i en elliptisk måde (deraf navnet), og som efterligner den normale bevægelse af foden og benene under gang og jogging. Da foden forlader aldrig pedalerne (i modsætning til løbebånd), ved hjælp af en elliptisk maskine er blevet sammenlignet med "gå eller løbe i luften". Der er også styr, som du kan greb, pulsmålere, og justerbare skråninger (til at regulere intensiteten af træningen), blandt andre funktioner.
    Det virker som en sundheds-revolution. Hvad er nogle eksempler på mærker af elliptiske øvelse maskiner.
    Det virker som en sundheds-revolution. Hvad er nogle eksempler på mærker af elliptiske øvelse maskiner.
  3. Hvad er fordelene? Måske en af de vigtigste fordele ved at bruge elliptiske øvelse maskiner i forhold til andre former for fitness maskiner er, at det sætter mindre påvirkning og pres på led og muskler. Også, det giver dig både en øvre og nedre krop work-out (sammenlignet med løbebånd, der fokuserer mest på benene og lår) - overkroppen udøves gennem brug af dual-action cykelstyret, mens den nederste del af kroppen er udøves gennem pedalerne. Bortset fra dette, er en elliptisk maskine skønnes at brænde omkring 8-12 kalorier per minut. Det giver en god hjerte-kar-træning og styrker knogler og muskler. Hvis du afstå fra at bruge de barer, ville du sikkert finde dette at være en af de bedste abs øvelser nogensinde, da dine mavemuskler vil arbejde hårdere for at holde balancen.
  4. Hvad er nogle eksempler på mærker af elliptiske øvelse maskiner Nogle af de mere populære mærker af elliptiske øvelse maskiner omfatter Tony Little Gazelle Trainer (med fire forskellige versioner: Gazelle Freestyle, Gazelle Edge, Gazelle Sprintmaster og Gazelle Powerplus); og Leg Magic træningsudstyr. Andet træningsredskab, som du kan bruge i forbindelse med en elliptisk maskine vil omfatte en rød Exercise maskine (for dine arme, skuldre, hofter og ben).

Husk, et godt helbred har mange fordele, som du bare ikke råd til at gå glip af. Med alle de nemt og billigt øvelse udstyr derude, er der bare ikke flere undskyldninger tilbage til at afstå fra at søge en sundere og trimmer dig. Så få på dine fødder, og udøve din vej til et længere, sundere og fyldigere liv!