E2h

Hvordan finder man en muskel supplement til at øge muskelmassen

Der er bogstaveligt talt hundredvis af muskel kosttilskud til rådighed på markedet i dag. Så mange, at de overvælde den uerfarne bodybuilder. Hvilken Tillægget bør du vælge? Hvilket supplement er den mest effektive? Selvom du ikke virkelig har brug for en muskel supplement til at have øget muskelmasse, tager dem kan hjælpe med at opbygge muskler hurtigere. Du skal huske, at sådanne muskel produkter er kun effektiv, så længe du allerede praktiserer god ernæring og følger en optimal træning regime. Uden den rette ernæring og træning, vil de kosttilskud være ineffektiv. Før du vælger en muskel produkt, bør du fortrolig med de forskellige kategorier til rådighed. Nogle af specialer kategorier jævnligt behov, mens andre er afhængige af dine specifikke mål og budget.

Hvordan finder man en muskel supplement til at øge muskelmassen. Multivitaminer og mineraler.
Hvordan finder man en muskel supplement til at øge muskelmassen. Multivitaminer og mineraler.
  1. Multivitaminer og mineraler. Multivitaminer og mineraler er det én ting, du ikke kan undvære for ordentlig muskel ernæring. En god multivitamin betragtes som den bedste masse supplement. Disse multivitaminer og mineraler er nødvendige for at omdanne mad du spiser i væv og energi. Vær omhyggelig med at vælge en multivitamin-og mineral pack, da nogle producenter inkluderer ingredienser, der gør det svært for kroppen at optage. Anbefalede mærker er ProLab træning Paks, Twinlabs og EAS.
  2. Protein kosttilskud. Protein er også vigtigt at muskel stigning. Dette skyldes protein består af aminosyrer. Disse aminosyrer er vigtige byggesten ved muskeltræning. Der er flere former for protein til rådighed. Disse omfatter valle, soja, æg og kasein. Valle er et hurtig indtagelse protein. Dette gør den til det perfekte supplement til at tage, når du har brug for din krop til hurtigt absorbere protein. Hvis du ønsker en vedvarende frigivelse af aminosyrer, kan du tage ægget protein. Æggeprotein absorberes af kroppen inden for tre timer. Hvis du ikke har brug for protein, der skal absorberes af dit system righ væk, kan du tage kasein protein. Casein absorberes inden for syv timer. Dette er bedst taget lige før du går i seng. Mens de fleste protein kosttilskud er dyre-baserede, er der også sojaprotein rådighed for vegetarer. Forskellige producenter har forskellige Proteintilskud skabt til forskellige behov. Der er protein shakes for vægt Gainers, måltid udskiftning pulver, protein pulver og barer, og okselever tabletter.
  3. Naturlige testosteron boostere. Raising de organer testosteron niveauer også hjælpe dig med at få muskler samt forbedre dit humør og libido. Testosteron kan øge muskel proteinsyntesen hvilket kan resultere i øget muskelmasse. Da testosteron er et hormon, er det vigtigt at bemærke, at teenageers bør holde sig væk fra disse kosttilskud. Der er en hormon supplement selvom det anses for sikkert for teenagere. Zink Monomethionine aspartat (ZMA) er et hormon supplement, der er klinisk bevist at øge hormonniveau samt muskelstyrke. Hvis yderligere suppleret med 30 mg zink og 450 mg magnesium om dagen, kan ZMA forbedre testosteron niveauer med så meget som 30%. ZMA indeholder også vitamin B-6. På grund af vitamin-og mineralindholdet i ZMA, kan teenagere sikkert bruge dette produkt. De mere populære testosteron kosttilskud omfatter Optimum ZMA, NOW ZMA, og PrimaForce ZMA.

Husk, at der er måder og midler til at opbygge muskler uden hjælp af en muskel supplement. Men skulle du føler behov for at bruge dem, søge lægehjælp, så du kan få mest muligt ud af disse kosttilskud.