E2h

Hvordan man bruger kirurgi til behandling af fedme

Fedme er stadig en af de største trusler mod sundheden i landet i dag. For nogle mennesker, slankekure og en lille smule motion er nok til at forebygge fedme. For nogle andre derimod er fedme forårsaget af gener, der blot får personen større tendens til fedme. I dette tilfælde vil selv diæt og motion undertiden ikke. Hvis dette er tilfældet, her er hvordan du kan bruge kirurgi til at administrere og behandle din fedme.

  • Type kirurgi. Først og fremmest bestemme hvilken type operation, der skal have. Der er generelt to typer af operationer, der kan udføres for fedme. Den første kaldes restriktive indgreb. Restriktive operationer er dem, der indebærer permanente ændringer i din fordøjelseskanalen. For eksempel involverer hæftning og gastrisk binding afkortning tarmene, således at fødevarer kan passere gennem kroppen hurtigere. Dette forhindrer kroppen i at akkumulere mere fedt. Bortset fra restriktive indgreb, men du kan også vælge ikke-restriktive indgreb, såsom fedtsugning, hvilket kun vil fjerne det fedt, der allerede akkumuleret.
  • Risici. Dernæst skal du sørge for, at du taler med din læge om de risici, der er involveret i kirurgiske procedurer. For eksempel involverer gastriske binding og hæftning at tegne en smule af tarmene. På grund af dette, er proceduren permanent. Mens en masse fede mennesker tror måske, at denne permanent ændring er godt, det betyder også, at du bliver nødt til omhyggeligt styre din kost for resten af dit liv. Efter alt, betyder at skære en bid af tarmene, at din krop bliver nødt til at arbejde dobbelt tid for at absorbere nok næringsstoffer, der er nødvendige for et velfungerende af kroppen. Bortset fra rådføre sig med din læge, bør du også prøve at gøre din egen forskning. Der er mange medicinske hjemmesider findes i den hjemmeside, hvor du kan få information. Selvfølgelig bør alle de oplysninger, du læser stadig være counterchecked med din læge. Internettet, trods alt, stadig ingen erstatning for de mange års træning og uddannelse, at en læge har modtaget.
  • Diet. Når du får din operation, og efter at du har genvundet, så sørg for at du bruger tid på at styre din kost. På dette tidspunkt, skal du kost for at forhindre kroppen i at akkumulere fedt igen, og for at sikre, at din krop stadig får de rette mængder af vitaminer og næringsstoffer, især hvis du har gennemgået hæftning eller gastrisk binding. Du kan tilføje vitamintilskud for at sikre, at du r krop stadig modtager tilstrækkelige næringsstoffer. Hvis du er en bekymret om at spise for meget, så prøv at tygge din mad langsommere. Dette vil gøre du føler dig fuld hurtigere og vil give din krop tid til at føle mæt.
  • Vand. Endelig, drik masser af vand. Vand vil ikke kun rehydrere dig efter operationen, men vil også hjælpe med at holde dig fuld. Følelsen af mæthed, at vand bringer vil holde dig fra spiseanfald.
Hvordan man bruger kirurgi til behandling af fedme. Type kirurgi.
Hvordan man bruger kirurgi til behandling af fedme. Type kirurgi.

Hvis du tror, at slankekure og motion er ikke længere nok til at behandle og administrere din fedme, bør disse trin hjælper dig bruge operation for at behandle din fedme.