E2h

Hvordan man kan drage fordel af L - arginin

L-arginin er et stof

L-arginin er et stof, har længe været kendt til bodybuildere og vægtløftere. Det er en aminosyre, som kan have en række forskellige sundhedsmæssige fordele, med forskere opdage nye fordele hver dag. Som en aminosyre, er L-arginin et af de grundlæggende byggeblokke i den menneskelige krop. Imidlertid kroppen syntetiserer sin egen L-arginin fra en persons kost. Hvis du vælger at spise flere mejeriprodukter, fisk, nødder, fødevarer med højt indhold af protein og endda chokolade, vil din krop syntetisere L-arginin fra disse fødevarer. Men fremgangsmåden til syntetisering aminosyren er relativt ineffektive, og ofte enten er for langsom, eller giver for lidt L-arginin fra indtaget fødevarer.

L-arginin har en række fordele

L-arginin har en række fordele, når relateret til blodet eller hjertet forhold i en række patienter. Det har været en hypotese dog, at familier, der har en historie af hjertesygdom eller blod problemer også har en historie af lavere L-arginin end normalt. L-arginin fremmer god hjerte helbred, og forebygger blodpropper ved at hjælpe med blodfortyndende selv, og administrerer hjertemuskel condition og funktion. Det er også blevet foreslået, at L-arginin kan anvendes til at hjælpe mænd, der lider af erektionsproblemer og endda sterilitet. Aminosyren hjælper hjertet ved at forbedre dens blodgennemstrømning - det gør dette ved at lette frigivelsen af nitrogenoxid i kroppen. Dette vil til gengæld udvider blodkarrene i kroppen, hvilket resulterer i forbedret blodgennemstrømning rundt. Aminosyren forbedrer også foring af blodkarrene, holde dem mere modstandsdygtige over for skader. L-arginin anvendes også til behandling af patienter, der har lidt kongestiv hjerteinsufficiens, som kræver regelmæssig doser som en del af deres behandling og restitutionsperioden.

L-arginin er nu også betragtes som en behandling for en række andre hjerte-problemer. Denne aminosyre kan anvendes til behandling af mennesker og hjælpe dem inddrive hurtigere fra at have en koronar-bypass, samt fra angioplasti og selv for dem, der undergår hjertetransplantation. L-arginin menes også at hjælpe dem, der modtager kemoterapi ved at hjælpe immunsystemet. L-arginin hjælper styrke patientens immunforsvar i direkte modsat til kemoterapi, hvilket øger patientens chancer for at overleve.

Forskning har vist

Forskning har vist, at L-arginin selv er mest nyttigt for dem, der allerede har lidt af blodpropper, som tager dette vil hjælpe med at reparere de beskadigede fartøjer Ud over at forebygge fremtidige blodpropper sker. Dette er fordi det hjælper med blodplader management. L-arginin er også kendt at hjælpe med kroppens immunsystem og nervesystem. Fordel umiddelbart kan genkendes af bodybuildere tidligere, er, at L-arginin er afgørende for udviklingen af væksthormon, som igen afgørende for hurtig muskelvækst og definition.

Hvordan man kan drage fordel af L - arginin. L-arginin har en række fordele.
Hvordan man kan drage fordel af L - arginin. L-arginin har en række fordele.

Nogle bivirkninger, som du bør holde øje med, hvis du tænker på at supplere din kost med doser af L-arginin er som følger: Lavt blodtryk, hævelse i benene, hyppig hovedpine, brystsmerter eller problemer med at trække vejret, diarré, kvalme og en generel følelse af at være oppustet. Tal med din læge om den rigtige dosis for dig.