E2h

Hvordan man kan tabe bruge en elliptisk træner

Løb og gang er to af de mest populære cardio træning

Løb og gang er to af de mest populære cardio træning. Plus, behøver du ikke noget udstyr at komme i gang. Alt du behøver er en lille vilje til at komme i gang. Men disse to er ikke den perfekte træning for alle. Nogle mennesker oplever ledsmerter og virkningen skader som følge af løb og gang. God ting, kan du stadig få fordelene ved disse to fysiske øvelser med en ellipsetræneren. Du vil ikke kun få en bedre-pumpende hjerte, men du vil tabe sig, også.

Vægttabet bruge en elliptisk træner er altid effektiv. Det vil være mere effektiv, hvis du vil følge de tips nedenfor:

Hvordan man kan tabe bruge en elliptisk træner. Bekendt hvor mange kalorier er brændt med ellipsetræneren.
Hvordan man kan tabe bruge en elliptisk træner. Bekendt hvor mange kalorier er brændt med ellipsetræneren.
  • Bekendt hvor mange kalorier er brændt med ellipsetræneren. Denne maskine kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier, afhængigt af hvor længe og hvor tung du er. En 150-pund person, som arbejder ud i 60 minutter kan brænde op til 481 kalorier. Men en 200-pund person, der bruger det elliptiske maskine af samme varighed kan brænde op til 641 kalorier. Normalt lighter du er, jo færre kalorier du kan brænde. Jo flere kalorier brændt, jo mere vægt du kan tabe. Prøv at bruge denne regnemaskine .
  • Oversætte kalorieforbrænding at tabe sig. I eksemplet ovenfor, kan en 200-pund person, der brænder 641 kalorier i timen på træning miste op til £ 1,28 hver uge. Han vil tabe 66.6 pounds i et år med daglige 60-minutters træning. Men han vil kun tabe 28.5 pounds, hvis uddannelsen er mindst tre gange hver uge.
  • Par elliptisk træning med slankekure. Udøver er ikke altid nok til at få din ønskede vægt. Slankekure er også vigtig. Hvis ikke, vil du kun erstatte mistede kalorier med ukontrolleret spise. Tage kun omkring 2.000 kalorier kan tabe op til 2,78 pounds, når elliptiske uddannelse er også fortsat.
  • Design en øvelse program, der passer dig. Ikke alle kan starte en 60-minutters elliptiske uddannelse med det samme på grund af sundhedsmæssige problemer eller besvær. Hvis du ikke kan gøre det, også bedre starte træningen med kortere varighed, ligesom 30 minutter. Du kan stadig tabe sig med dette, men ikke så meget som med 60-minutters træning. Gauge dine evner og komfort. Hvor langt kan du gå? Må ikke over-udmatte dig selv eller du kan ende op skadet.
  • Slå dig sammen med en fitness instruktør. Der er intet galt, hvis du accepterer det faktum, at du ikke er en ekspert og en fitness instruktør ved mere end du gør. Hvis du vil have den sikreste elliptiske træning, så bedre rådføre sig med en betroet instruktør. Han kender effektiv og sikker program for dig.
  • Vedligehold din korrekt kropsholdning, mens træning. Selv om en elliptisk maskine er sikkert, du stadig har brug for beskyttelse for din krop. Hold dine skuldre afslappede og knæ skal være i foret med anklerne.
  • Brug en pulsmåler under træningen. Kontroller, hvor meget koster dit hjerte arbejder ud med denne skærm. De fleste ellipsetrænere har denne skærm. Hvis din ikke har, kan du investere i en overkommelig skærm. Det vil være nyttigt for andre fysiske aktiviteter, også, ikke kun for elliptiske uddannelse.

Prøv at tabe med ellipsetræneren

Prøv at tabe med ellipsetræneren. Hvis dine forventninger ikke blev nået, kan du overveje at ændre dit træningsprogram og gøre det mere udfordrende. Vær tålmodig også fordi at miste 10 pounds ikke sker natten over. Vejen bliver ikke let, men bær over med det. Du vil snart have en slankere krop og et sundere hjerte med ellipsetræneren.