E2h

Hvordan man vælger en kalium supplement: kilder til kalium

Få tip til at tage dette sundheds-tillæg

Kalium er nødvendig for at opretholde en normal væskebalance, muskel handling, og korrekt transmission af nerveimpulser, det bidrager til omdannelse af glucose til glycogen, og syntesen af muskelprotein fra aminosyrer. Det findes naturligt i bananer, kartofler, appelsinsaft og andre frugter og grøntsager. Men som du sveder under træning, din generelt mister kalium, så det skal genopfyldes efter motion.

Kalium kan også gå tabt eller gemmes i systemet på grund af den diuretiske virkning af visse lægemidler, hvilket kaldes besparende og ikke-besparende lægemidler. Langsigtet anti-inflammatorisk brug, hjerte medicin, diuretika bruges mod for højt blodtryk og visse p-piller (såsom Yaz mærke) alle lavere kalium niveauer. Den anslåede daglige behov for en ellers sund person, der er ved at bygge muskler eller udøver streng er 2.000 mg for en voksen.

Hvis du ikke får naturlige kilder til kalium, skal du tage kosttilskud. Her er nogle tips om, hvordan man vælger kaliumtilskud.

Hvordan man vælger en kalium supplement: kilder til kalium. Etabler din nuværende niveau af kalium at afgøre, hvorfor du har brug for at supplere.
Hvordan man vælger en kalium supplement: kilder til kalium. Etabler din nuværende niveau af kalium at afgøre, hvorfor du har brug for at supplere.
  1. Etabler din nuværende niveau af kalium at afgøre, hvorfor du har brug for at supplere Da kilder til kalium generelt er let opnået via de fødevarer, vi spiser -. Såsom bananer, kartofler, appelsinsaft og andre frugter og grøntsager - folk først nødt til at vurdere, om eller ikke de rent faktisk har brug for at supplere kalium overhovedet. Hvis din kalium er for lav, kan det forårsage muskelsvaghed og hjerte uregelmæssigheder. Lav kalium kan dukke op på rutinemæssige blod arbejde, og hvis det er tilfældet, vil din læge sandsynligvis fortælle dig at prøve at spise en banan om dagen eller hver anden dag, eller potentielt tage en sundheds-supplement afhængigt af dine specifikke niveauer.
  2. Bestem, hvilken type tillæg ønskes. Kalium er let tilgængelige i fødevarer, men er også en del af nogle kommercielle protein drinks og fås i vitamin form. Hvis du supplere skyldes bivirkninger af din medicin, er det bedst at inkludere din kalium med mad og så vidt muligt med fødevarer, der er allerede rig på kalium. Hvis du supplere som følge af tab efter træning, genopfyldning er bedst post-workout, når du gendanner din væsker. Da det er tabt dagligt, det generelt skal udskiftes dagligt, at du skal finde en type tillæg, som du vil huske at tage dagligt. En lille mængde kalium indgår ofte i en daglig multivitamin.
  3. Bestem prisklasse. Kaliumtilskud er let tilgængelige på de fleste apoteker og i multivitaminer. Naturen har gjort har en well-priced kalium supplement, der ikke har nogen tilsætningsstoffer.
  4. Kontroller for konflikter med andre lægemidler eller allergi. Nogle høje blodtryk medicin "ekstra" kalium. Mens kroppen normalt mister kalium når den mister væske, på et diuretikum du holder kalium i dit system trods af at miste væsker (undtagen via sved), hvilket efterlader en lille opbygning. Så hvis du formoder du mistet kalium efter at have tabt væsker og ser at genopbygge det, kan du tage i mere end du faktisk har brug for. Kalium er ikke giftigt, medmindre nyrer ikke fungerer ordentligt, i hvilket tilfælde opbygningen i blodet kan føre til uregelmæssigheder i hjerteslag og hjertefunktionen. Så der er en vis risiko for bare at beslutte at supplere uden først at vide din nuværende niveauer af kalium. Hvis du er på en receptpligtig medicin eller over-the-counter smertestillende medicin såsom ibuprofen, kan du ønsker at tage højde for dette. En kalium allergi er usandsynligt, men et tillæg du tager bør kontrolleres for hvede, gluten, sukker, soja, skaldyr, salt og andre kendte allergener, der ofte bruges i kapslen. Enhver af disse poster vil blive noteret på etiketten.
  5. Skift din regime som dine behov ændrer sig. Dine behov kan ændre sig, når du ændrer medicin eller øge din motion regime. Selv flytter til et varmere klima kan medføre, at du mister mere væske, og du skal være opmærksom på genopfylde kalium. Niveauer kan falde, når slankekure, ofte en bekymring, når nogen mister vægt for hurtigt eller bliver undervægtige.

Nu ved du, hvordan man vælger disse kosttilskud. Sørg for at du gør din forskning og tale med en læge, før du tager dette tillæg.