E2h

Hvordan man vælger en personlig træner

Arbejder du med en personlig træner lige nu

Arbejder du med en personlig træner lige nu? Går han på som en sergent og fortæller dig konstant, at du er ikke god til at motivere dig til at arbejde hårdere, end du nogensinde har gjort i din søgen efter Kardashian-lignende gluteus maximus? Har du ofte finde dig selv demotiveret og i tårer efter en udmattende arbejde ud session?

Hvordan man vælger en personlig træner. Sørg for, at han er uddannet til jobbet.
Hvordan man vælger en personlig træner. Sørg for, at han er uddannet til jobbet.

Tja, det er nok tid til at fyre din træner / kæreste og begynde at lede efter en person, der kan behandle dig som en dame og stadig opnå perfekte boller du kan Shimmy rundt i!

Det er tid til at ompakke et helt nyt dig med en ny personlig træner, og her er måder at vælge en!

  • Sørg for, at han er uddannet til jobbet. Vi taler ikke om hands-on klubtræning selvom dette også er vigtigt. Det er mere som at blive certificeret i form af uddannelse. Hvis træneren afsluttet en grad i fysisk uddannelse eller nogen af de naturvidenskabelige grene, der beskæftiger sig med motion eller menneskelige anatomi og kombineret med en certificering til at blive en personlig træner, så den personlige træner, du eyeing at piske dig i den bedste form i dit liv har netop bestået prøve nummer 1! Det hjælper også enormt, hvis han har den form for undervisning Bob Greene har. Bob Greene er Oprah personlige træner. Det var Bob, som gjorde det muligt for Oprah at lande forsiden af europæiske Vogue ikke så længe siden.
  • Nævnte personlig træner skal kende CPR og førstehjælp. Mange mennesker, der går ind i gymnastiksalen ofte får alt for overeager at tabe, så de ikke vil spise eller endda slet strække før. De springer lige ind i anstrengende øvelser uden at vide at de kan kollapse eller såre sig selv fra overanstrengelse og faretruende lavt blodsukker. Du er ingen undtagelse, kan du falde i samme fælde. Derfor er det også vigtigt for en personlig træner til at vide, hvordan at genoplive eller anvende førstehjælp i tilfælde af ulykker af denne art.
  • Definer dit mål og se efter en personlig træner erfaring på dette område. For eksempel, du ønsker at konkurrere i en triathlon snart efter fødslen? Er det muligt? Er det sikkert? Du vil ikke vide, før en personlig træner, der er vidende om dette vil fortælle dig. Derfor er det virkelig vigtigt at ansætte nogen, der ved, hvad mål, du ønsker, og vil få dig der, fordi han har den erfaring.
  • Lad din læge har en mening om det. Hjerteproblemer? Diabetes? Fedme? Nå, dette betyder, at du nødt til at spørge din læge, hvis du kunne introducere din personlige træner (forventet), så de både kan diskutere træning regime, der ikke vil sætte dig i fare. Dette gøres bedre i din tilstedeværelse, så du kan præsentere dine spørgsmål til dem begge.
  • Sørg for, at han har et godt øre. Ligesom den personlige træner, som du ønsker at arbejde med virkelig forstår at lytte til dine legitime bekymringer og konkrete mål. Mind dig, han vil ikke blive hyret til at lytte til dig gripe og klager over arbejde og personlige spørgsmål, men snarere låne et meget godt øre på dine spørgsmål om fysisk fitness og kost program. Hvordan kan du vide det? Tja, ved at spørge hans andre klienter om hans akutte lyttefærdigheder som en personlig træner.
  • Han har ikke ADD. Attention Deficit Disorder i form af jonglerer tre eller fire klienter i løbet af din timelange session. Hvor ellers kan han virkelig hjælpe dig med at få ind i den bedste form, hvis han skal springe fra dig til tre andre kunder alle i en time? Hvis han indvilliger i at uddanne dig, er det nødt til at være dig og kun dig i en hel time.
  • Han opkræver satser retfærdigt. Medmindre du er en berømthed eller har virkelig særlige behov som at være i stand til at arbejde ud alene i din ranch, som betyder, at han har brug for at pendle til at uddanne dig, skal den personlige træner af dit valg kun opkræve efter, hvad gym management hedder på timebasis (ca. 55€ til 60€). Husk at hvis du ikke møder op i løbet af din tidsplan, vil du ikke få en refusion eller skal du tilbageholde betaling for den personlige træner.

Bevæbnet med denne liste

Bevæbnet med denne liste, kan du nu gøre spor til din lokale træningscenter og find den personlige træner, der kan hjælpe dig og uddanne dig, indtil du giver Kim K. hård konkurrence i gluteus maximus-regionen. Lad Throwdown begynde!