E2h

Hvordan til at brænde fedt med vægt maskiner

Spise er den der bringer kalorier i din krop

Spise er den der bringer kalorier i din krop. Jo mere du spiser, jo flere kalorier du bringer i. Nu er det et spørgsmål om hvor mange kalorier du forbrænder for at imødegå den mængde fedt og kalorier du tager i. Så den simple ligning er kalorie i-take skal trækkes af kalorieindhold take-out, for at afgøre, om du vil holde fedt eller ej.

En måde at sikre, at du forbrænder flere kalorier, er at bruge vægt maskiner. Brug af vægt maskiner hjælper dig med at holde din puls til en ideel 60 til 80 procent. Her er nogle tips om hvordan man forbrænde fedt med brugen af vægt maskiner.

Hvordan til at brænde fedt med vægt maskiner. Nummer crunches del to.
Hvordan til at brænde fedt med vægt maskiner. Nummer crunches del to.
  • Burning værktøjer. Før du begynder at brænde væk fedt og kalorier at du har det rigtige gear til at gøre netop det. Du får brug for gear ligesom vægt maskiner lommeregner og vægt maskiner. Hvis du har begge dele, kan du få klar til at tabe sig at bruge dem.
  • Antal crunches. På denne måde for at miste fedt, at kende dine vitale tal er halvt fuldendt. Begynd med at få din maksimale puls. Formlen for den maksimale puls er: 220 minus din alder. For mennesker, der er 30 år gammel, er deres maksimale sats 190. For mennesker, der er 25 år gamle, er deres maksimale sats 195. Så videre og så videre.
  • Nummer crunches del to. Kende din maksimale puls er ikke nok. Kendskab til den lave ende af dit mål hjertefrekvens er lige så væsentlig. For at få den lave ende af din ideelle puls, formere din maksimale puls ved 0,60. A 190 maksimale puls vil have en 114 lave ende hjertefrekvens. Vær opmærksom på disse numre. Det er bedst, at du notere dem ned og holde det på et sted, hvor de vil ikke blive nemt malplaceret.
  • Sunde numre. Efter at have opnået din maksimale puls og lave ende puls, bør du også identificere din høje ende puls. Den høje ende puls kan erhverves med denne enkle ligning: Maksimal puls ganget med 0,80. A 190 maksimale puls vil have en 152 lave ende hjertefrekvens. Ligesom de to andre vitale tal, skal den høje ende rate også bemærkes og skrevet ned som reference.
  • Bare lige i midten. Nu er det tid til at bruge vægt maskine. Men at bruge det er ikke så simpelt som at få i det og løfte væk. Nej, det ville være slemt. Især hvis du er målrettet mister kalorier og fedt. Den rigtige måde er at holde sig inden for din puls er målområde, mens du arbejder ud i vægt maskine. For at få en klar idé, hvis du arbejder i det rigtige område, du er nødt til at foretage en foreløbig lift rutine. Løft vægte på et beløb, som du er ok og ikke skubber det for meget endnu. Så efter 15 gentagelser, tjekke din puls for at få din puls.
  • Pulsen. At få din puls, sætte fingrene på toppen af en arterie. I ti sekunder tælle antallet af puls du får. Derefter ganger det beløb, seks. Hvis resultatet er for lav i forhold til dit target rate, øge mængden af vægte. Hvis det imidlertid er for høj, nedsætte mængden af vægte. Hvis det er inden for rækkevidde, kan du bruge de samme vægte.

Brændende fedt med brug af vægte er ikke raketvidenskab. Det er let, hvis du ved hvad du skal kigge efter, og hvordan det skal gøres ordentligt.