E2h

Hvordan til at droppe en kjole størrelse

Undersøgelser viser, at tabe ti procent af din vægt kan have enorme sundhedsmæssige fordele. For mange, at ti procent er lig med en kjole størrelse (eller to). Hvis sundhed er dit mål, kan du følge disse trin og være på din vej til at droppe en kjole størrelse.

Hvordan til at droppe en kjole størrelse. Sæt et mål og skrive det ned.
Hvordan til at droppe en kjole størrelse. Sæt et mål og skrive det ned.
  1. Sæt et mål og skrive det ned. Gør dit mål en prioritet. Skriv det ned og holde papiret handy. Omfatte begrundelsen for dit mål på den samme side, derefter sende den på dit køleskab, badeværelse spejl og ethvert andet sted, du måske brug for motivation.
  2. Opgive de sukkerholdige læskedrikke. Regelmæssige sodavand indeholder et gennemsnit på 150 kalorier pr tolv ounce kan. Der er ingen næringsværdi opnået med disse kalorier.
  3. Hold en fødevare tidsskrift. En del af skrumpende din størrelse er psykologisk. For mange er slankekure om kontrol. Ved at skrive ned hver godbid, du putter i munden, du tvinger dig selv til at holde styr på hvad du spiser. Du kan være mindre tilbøjelige til at spise den pose af cookies, når du er nødt til at skrive det ned i din dagbog. Omfatter, hvad du spiste, hvor meget af det, og hvad tid du spiste. Hvis det er muligt, indeholde kalorie tæller for maden, og dine grunde til at spise, når du gjorde. Liste, om du var sulten, keder sig, ængstelig, eller hvis det var bare frokosttid, så du spiste.
  4. Drik vand hver dag. Fyld op mellem måltiderne ved at drikke vand. Væsken hjælper også rense ud dit system og energi fordøjelsesprocessen. Drikkevand hjælper dig med at reducere forstoppelse og befri din krop af affald og giftstoffer.
  5. Tilføj øvelse til din rutine. Hvis du ikke motionerer, starte med at arbejde i mindst tre, tredive minutters sessioner om ugen. Hvis du allerede har en øvelse rutine, men du har installeret på dit vægttab, tilføje en ekstra dag eller session af motion. Ryste op ved at tilføje en ny aktivitet, såsom cykling, svømning eller spille tennis.
  6. Swap dessert for frisk frugt. For nogle ville middag ikke være komplet uden dessert. Hvis du nyde en smule sødme efter dit måltid, nå for frisk frugt. Frugten vil give dig den smule sød smag uden de tomme kalorier. Med rå frugt, vil du tilføje vitaminer og fiber til din kost, der vil hjælpe din krop skrumpe i størrelse.
  7. Begynde at spise dine grøntsager rå. Madlavning grøntsager fjerner nogle af de vitaminer og mineraler. Madlavning også normalt betyder, at tilføje smør, salt eller olie til din veggies. Prøv i stedet at spise dine grøntsager rå. Rens dem godt, før du lægger dem på din middagstallerken. Rå grøntsager er mere nærende og også er en effektiv måde at tilføje fiber til din kost og gøre du føler dig fuld.
  8. Swap hvidt brød for fiberrig fuldkornsbrød. Når fordøjet, hvidt brød har en indvirkning på din krop, der svarer til sukkerholdige desserter og læskedrikke. Hvis du ikke kan opgive de kulhydrater helt, skifte til fuldkornsbrød. Du vil føle fyldigere længere med heartier brød.
  9. Tilføj styrketræning til din træning planen. Styrketræning tilføjer muskler. Ved at tilføje muskler, øger du din kroppens stofskifte, som vil hjælpe dig slippe en kjole størrelse.

Indstilling af mål til at droppe en kjole størrelse er et overskueligt skridt i enhver vægttab eller sundhed planen. Disse forslag kan hjælpe dig tage dette skridt. Hvis denne liste synes overvældende, start med de første fire i to uger og en måned, og derefter tilføje resten i slutningen af en udpeget tidsperiode.