E2h

Hvordan til at grine væk dine mavemuskler

Tiden er kommet for dig at indse, at din mave er et spøge med. Og det betyder ikke, at din mave er skydeskive for alles vittigheder. Det betyder, at du rent faktisk kan grine alle disse kærlighed håndtag og irriterende buler i din midten væk! Alt du skal gøre er at grine. Læs videre, før du grine af det.

Undersøgelser viser, at latter er en god form for motion

Undersøgelser viser, at latter er en god form for motion. Latter reducerer forekomsten af stresshormoner i vores krop. Det afslapper musklerne i vores krop, som kan lindre smerter. Det har vist sig at forbedre immunsystemet samt. Latter kan i høj grad øge endorfin niveau i vores krop, de såkaldte "feel-good" kemikalier, der forekommer naturligt i vores krop. Nogle specialister endda ligne en god latter til en aerob træning, fordi når vi griner, vores hjerter slå hurtigere og vores mavemuskler spændes. Latter er også betragtes af mange som en effektiv måde for social interaktion, fordi det hjælper os med at gøre en forbindelse med andre mennesker.

Så hvordan kan du grine dine mavemuskler væk

Hvordan til at grine væk dine mavemuskler. Undersøgelser viser, at latter er en god form for motion.
Hvordan til at grine væk dine mavemuskler. Undersøgelser viser, at latter er en god form for motion.

Så hvordan kan du grine dine mavemuskler væk? Gør fysiske øvelser, der fokuserer på din mave, mens griner at hjertelig mave griner. Kelly Beard, en af de fremmeste fortalere for griner væk mavemuskler, har skabt en serie af videoer, der viser øvelser, som hun og hendes team udføre, mens griner. Ser de videoer måske underligt dig ud lidt i starten, men som videoer gang, kan du se, at Laugh Udehold er at have en sjov tid, mens du gør gyldige maveøvelser. I stedet for de sædvanlige mutte og træt udseende mennesker gør hårde øvelser, kan du se griner og smiler mennesker, der synes at have en nem tid udøver. Beard siger i deres hjemmeside, at deres video er anderledes, fordi det "bruger vores naturlige evne til at grine og en bestemt øvelse rutine til at skabe slankere, strammere og fastere mavemuskler 20 minutter om dagen."

Gør en masse forstand. Du ville ikke have en masse udstyr, og du kan også forkæle dig selv med skyld-fri latter. Men er det virkelig så let at producere latter, især når du ikke er i den grinende humør? Vi ved alle, det er ikke. Så den første trick ville være at tænke på at udøve på en positiv måde, som noget at have det sjovt med. Kom i den rette stemning. Hvis du holder tænker på motion som en trættende aktivitet, så ville det være sværere for dig at grine af det.

Øvelse med venner. Latter kommer let, når du er sammen med en gruppe af mennesker, du er komfortabel med. Selvfølgelig, som du forsøger at grine dine mavemuskler væk oftere bør du også prøve at træne med andre mennesker. På dette tidspunkt vil du have lært, hvordan man producerer latter godt nok til at gøre det selv med total fremmede.

Tænk humoristiske tanker under træning

Så hvordan kan du grine dine mavemuskler væk. Tænk humoristiske tanker under træning.
Så hvordan kan du grine dine mavemuskler væk. Tænk humoristiske tanker under træning.

Tænk humoristiske tanker under træningen. Du kan også se sjove film og tv-shows, før de udøver. Disse kan hjælpe dig med at komme ind i griner rillen. Du kan også have at fake latter, mens du lige er begyndt. Til sidst vil du får hænge af det og begynde at grine for real.

Vælg øvelser, der fokuserer på mavemusklerne

Vælg øvelser, der fokuserer på mavemusklerne. Rådfør dig med din læge om enhver øvelse rutine, du vælger at tage. Lær den rette timing mellem latter og gøre de faktiske bevæger sig, og glem ikke at grine, hvis du ikke opnå den ønskede form, det samme - du får der!