E2h

Hvordan til at klare med motion undskyldninger

Motion er meget gavnligt og giver værdifulde sundhedsmæssige fordele

Motion er meget gavnligt og giver værdifulde sundhedsmæssige fordele. Det er almindeligt anerkendt af medicinske fagfolk til at være et vigtigt element til at opnå en sund og velafbalanceret livsstil. Med dette er sagt, hvordan kommer så få mennesker integrere regelmæssig motion i deres daglige liv?

Sandheden af sagen er, at der er bare så mange undskyldninger folk kan give for ikke at udøve. Men ligegyldigt hvor ofte du har gentaget disse undskyldninger for os selv, nok, at du er begyndt at tro dem, har du fortæller dig selv at bryde fri fra disse undskyldninger, som hæmmer dig i at nyde et bedre helbred.

Så hvordan man effektivt håndtere disse motion undskyldninger? Her er nogle ting, du kan huske til at imødegå disse almindeligt anvendte grunde til ikke at udøve:

Motion kan integreres i dit daglige liv.

Hvordan til at klare med motion undskyldninger. Motion kan integreres i dit daglige liv.
Hvordan til at klare med motion undskyldninger. Motion kan integreres i dit daglige liv.
 • Øvelse undskylde: "Jeg har ikke tid til motion."
  Du kan med rimelighed integrere motion ind i din daglige rutine. For eksempel, for at tage elevatoren i stedet kan du vælge at tage trappen. Gå rask igennem en hel etage i storcenteret. Stå op og gøre nogle fem minutter strækøvelser på dit kontor aflukke. Mulighederne er uendelige. Det er vigtigt at huske på, at motion ikke udelukkende betyder at skulle gå til gymnastik og håndtering tungt sportsudstyr. Det betyder blot, at du øve mere energi og arbejde ud dele af din krop mere. Og dette kan du gøre, uanset hvor du er, og når det er belejligt for dig. Så gå videre - mens man venter på kopimaskinen til slut, gøre nogle hugsiddende øvelser. Efter en lige time stirre på computerskærmen, tage fem minutter at gøre nogle sprællemænd. Gør din træning i små overskuelige bidder, og snart kan du synligt se en positiv forskel i dit helbred.

Motion kan være sjovt.

 • Øvelse undskylde: "Motion er for kedelig og kedeligt for mig, jeg hader motion.".
  Igen, husk at motion er ikke eksklusivt til aerobic eller gymnastik uddannelse (hvis du tror disse aktiviteter er kedelige). Det gode ved motion er, at der er nogle aktiviteter, som du elsker, der omfatter motion. For eksempel, elsker du at svømme Så gør 30 minutters moderat svømning og brænde omkring 140 kalorier. Andre sjove aktiviteter, som effektivt ville brænde en masse kalorier omfatter havearbejde, dans, vandreture, cykling og lege med dine børn.
Motion er meget gavnligt og giver værdifulde sundhedsmæssige fordele. Øvelse undskylde: "Jeg har ikke tid til motion.".
Motion er meget gavnligt og giver værdifulde sundhedsmæssige fordele. Øvelse undskylde: "Jeg har ikke tid til motion.".

Motion giver dig mere energi.

 • Øvelse undskyldning: "Jeg er for træt til at udøve."
  Research, at motion er i stand til at smelte væk træthed, da det styrker din omsætning. Gradvist din energi niveauer begynder at blive højere og dit hjerte bliver stærkere, så du ville være i stand til at gøre flere ting uden at føle træt nemt. I det lange løb, vil derfor motion gør dig i stand til at udføre mange flere aktiviteter end hvis du ikke holde sig i form.

Motion virker gradvist.

 • Øvelse undskyldning: "Motion har aldrig virker for mig."
  Du har måske forsøgt at tabe sig gennem motion før, men du var skuffet, fordi du ikke synes at se nogen forbedring. Bare husk, at motion virker gradvist. Faktisk kan det tage omkring tre måneder konsekvent motion, før du markant begynder at tabe sig. Må ikke ærgre sig. I mellemtiden fokuserer netop på at få motion ned pat og gøre det til en vane. Efter et stykke tid, vil motion blive så integreret i din livsstil, som det kommer til at være lettere og lettere for dig at gøre det. Du vil blive glædeligt overrasket over de pounds du vil falde senere. Plus, kan du vælge at koncentrere sig også på de andre fordele, som motion vil tilbyde - bedre puls, bedre cirkulation, bedre styrke, og så meget mere.

Det centrale er at blokere alle de undskyldninger, som du måske tænke på

Det centrale er at blokere alle de undskyldninger, som du måske tænke på, og begynde at udøve. Husk, uanset hvor mange undskyldninger der kan være for ikke at udøve, er der lige så mange grunde til at starte. Held og lykke!