E2h

Hvordan til at tabe med din kæreste

Vægttabet for at blive en in-form version af dig behøver ikke at være en ensom rejse, fordi det er ret lang. Det tager et helt liv at praktisere en sund livsstil. Hvis du er grublede et vægttab plan, hvorfor så ikke bede din partner om at slutte sig til dig? Udsigterne er mere sjovt og meningsfyldt. Du kommer til at dele denne tid med din kæreste, for ikke at nævne du komme til at udforske en lignende interesse med ham. Vel vidende, at du er både sundheds buffs gøre plads til ansvarlighed på dette område. Nedenfor er trin til at hjælpe dig udtænke et vægttab program med din kære nogen.

Hvordan til at tabe med din kæreste. Put junks, hvor de burde være.
Hvordan til at tabe med din kæreste. Put junks, hvor de burde være.
  • S Et mål. Separat indstille din work-out mål og finde en konvergens punkt for jer begge. Du kan også sammenligne noter og justere i overensstemmelse hermed til hinandens liste. Pointen er at komme op med en plan, som du og ham begge enige om. Forpligte dig til denne plan. Hold dig selv til regnskab over hans præstation. Du bør også bede ham om at holde styr på dine.
  • Put junks, hvor de burde være. Hvis du er certificerede junkier, så skal du smide den slags fødevarer til skraldespanden. Ikke at du ikke vil spise noget af det mere, men ikke gemme dem i dit køkken. Hvis du vil have is til dessert, købe en scoop i dagligvarebutik. Det er også motion.
  • Øvelse sammen. Kig efter programmer, der ikke kompromitterer dine forskellige fitness-niveauer. Vælg rutiner, som du kan gøre sammen i gymnastiksalen, såsom cardio sessioner, eller udendørs, som jogging eller cykling. Du er mere tilbøjelige til at gennemføre en planlagt øvelse, hvis du ser ud for hinanden.
  • Være hinandens støtte system. Under øjeblikke, når din fyrens aktive reaktioner er nede, opmuntre ham til at holde ud. Han kunne føle modløshed eller vilje til at gå på på et tidspunkt, så det er vigtigt, at du lader ham til at føle, du ser hans ryg. Han er mest sandsynligt, at gøre det samme for dig. Du kan også bede ham om at gøre det i starten af dit vægttab strategi. Thing er, vil der være udfordringer til jeres sind og følelser.
  • Når du går gennem en hård situation, kan du stoppe et øjeblik for at identificere underliggende problemer. Sammen kan du identificere måder at overvinde dem.
  • Log dine fremskridt. Kvantificere dine bestræbelser på at overvåge, hvor meget fremskridt, du gør. Du kan gøre dette på en ugentlig basis. Foretage en individuel rapport chart hvor hver enkelt af jer kan logge timers arbejde-out du gjorde for ugen. Foretag en ugentlig indvejning samt.
  • Spice det op med venskabelig konkurrence. Challenge hinanden at nå eller overskride målet. Lad den venstre ud gøre noget for vinderen. En belønning kunne være at købe weekend middag ud for den anden. Du kan også indstille en belønning system med specifikke vilkår i begyndelsen af det work-out.

Her er et par tips til at hjælpe dig videre nyde dit vægttab plan: Må ikke travlt dit vægttab. Du er meningen at nyde dette med din fyr. Et pund er en ideel beløb efter en uges arbejde-out. Bo patient, opholder sig fit er ikke en overnight begivenhed. Og et must-ikke for dig og ham sulter jer selv. Spis afbalancerede og nærende kost alle i hele og nyde denne sunde hangout.