E2h

Sådan at tabe inches med æble cider eddike

Æble cider eddike er kapret at have mange sundhedsmæssige fordele

Æble cider eddike er kapret at have mange sundhedsmæssige fordele. Det hjælper afgifte kroppen, lindre gigt, forstoppelse, trængsel og lavere blodtryk. Det aids i fordøjelsen og det kan endda hjælpe dig med at tabe! Det er nemt at bruge i en række forskellige opskrifter, især salatdressinger.

Sådan at tabe inches med æble cider eddike. Gør et æble cider drink.
Sådan at tabe inches med æble cider eddike. Gør et æble cider drink.

Her er hvordan man taber inches med æble cider eddike.

  • Få dig måles. Mål din talje og hofter og få din vægt. På denne måde har du et sammenligningsgrundlag for at se, om det virkelig virker. Vær opmærksom på den dato, hvor du tog målingerne, så du kan se, hvor lang tid det vil tage at se resultater.
  • Gør et æble cider drink. Du kan drikke æble cider enten koldt eller varmt. Bland to spiseskefulde af æble cider eddike med en spiseskefuld honning i et halvt glas vand. Bland godt. Hvis koncentrationen er for meget for dig, kan du ønsker at starte med en spiseskefuld cider derefter arbejde din vej op, indtil du vænne sig til smagen. Senere, øge mængden af æble cider eddike og mindske vand til en højere koncentration. Brug økologisk æble cider eddike. Bragg Apple cider eddike er let tilgængelige i større supermarkeder og helsekost butikker.
  • Tag det første ting om morgenen. Jumpstart dit fordøjelsessystem ved at drikke dette. I stedet for kaffe om morgenen, drikke varm æble cider eddike i stedet. Har et glas vand først derefter drikke æble cider eddike tonic. Drik dette hele dagen så meget som du kan.
  • Tag det i kapselform. Hvis du ikke kan stå smagen af eddike, en anden mulighed er at tage cider i kapselform. Følge producentens anvisninger eller tage et til to kapsler tre gange om dagen.
  • Føj det til salat og andre livretter. Brug denne spekulerer eddike til dine yndlingsopskrifter. Brug den som den eddike i din salat dressing. Tilføj en teskefuld af det i din favorit citrus drink. Brug æble cider eddike til at marinere dine foretrukne udskæringer af kød såsom okse-og svinekød. Brug den hver gang du ser eddike i en opskrift.
  • Lad din krop til at rense sig selv. Hvis du mærke, at du gå på toilettet en masse oftere, ikke panik. Det er den naturlige proces af æble cider eddike arbejde. Lad din krop til at rense ved hjælp af cider eddike. Dine afføring kan forekomme at være lidt blødere end normalt, og du kan mærke, at du tisser meget mere. Må ikke holde den i og ikke tage nogen anti-motilitet kapsler at modvirke det.
  • Når du jævnligt drikker æble cider eddike, vil du bemærke din afføring vil blive mere regelmæssig. Desuden vil det hjælpe dig afgifte kroppen. Hvis du ikke har spist godt og har været hengive sig til masser af fede og mejeri mad, kan du ønsker at drikke et glas æble cider. Det vil hjælpe din krop rense ud hurtigere. Dette er også et fortrinligt middel, når du har forkølelse og overbelastning.

Tag cider regelmæssigt og når du vejer dig selv, vil du se en forskel!