E2h

Sådan bruger du den arv fitness AB Roller rocker

Der er mange faktorer på

Der er mange faktorer på, hvordan man kan sige, at en person har en fit udseende krop. Nogle vil måske fokusere på arme, pectorals, bryst, ben og midsection. Blandt alle disse, er at have tonet abs sandsynligvis den mest tiltalende for begge køn. Har en tonet midsection kan opnås på mange måder. Der er den gamle måde at ab crunches og sit-ups. Nogle bruger maskiner og tingester, der gør det nemmere at gøre forskellige AB øvelser. I dag, nogle mennesker ty til at få deres abs udført af dermatologer i klinikker eller hospitaler. Blandt disse er brugen af tingester den mest populære, da de koster mindre end operationer og kan gøres derhjemme eller i gymnastiksalen. En af de mest anvendte ab indretninger er den ab rocker. Der er mange virksomheder derude, der producerer AB rockere som Legacy Fitness. Deres produkter har vist sig at være sikre og effektive.

Sådan bruger du den arv fitness AB roller rocker. Køb en ab rulle rocker.
Sådan bruger du den arv fitness AB roller rocker. Køb en ab rulle rocker.

Her er hvordan man bruger Legacy Fitness Ab Roller Rocker.

Før du kan gøre nogen form for motion, så sørg for, at du er fysisk egnet til at gøre det. Hvis du har rygskader eller muskel-tilstande, tjek først med din læge, før du bruger Ab Roller Rocker.

  • Køb en ab rulle rocker. Du kan købe Ab Roller Rocker online eller fra Legacy Fitness butikker i indkøbscentre eller fra andre steder. Når du gør øvelserne, kan det være bedre at bære noget strækbare og behageligt tøj. Tætsiddende outfits kan få rippet og kan forårsage ubehag på grund af friktion.
  • Brug ab rulle rocker. Placer dit hoved på hovedet holderen og lad dine skuldre hvile på gulvet. Slap resten af dine muskler, især muskel del af din hals. Du kan få nakkespændinger senere, hvis du ikke slappe af dine nakkemuskler. Placer dine hænder på håndtagene på toppen af AB rocker. Må ikke wrap hele armene på håndtagene eller du vil risikere at belaste din skulder og nakke muskler.
  • Rock sig frem og tilbage. Bøj knæene og holde dine fødder fra hinanden. Bredden må ikke være for stort. Du skal bare nødt til at tilpasse den til resten af kroppen. Hold din nederste del af ryggen tæt på gulvet i stedet for at løfte den sammen med din overkrop. Begynd rokkende din overkrop ved at flytte det fremad, og pres på rocker og ikke på dine arme. Din overkrop skal være helt væk fra gulvet, når du gør dette. Derefter komme tilbage på din liggende stilling så langsomt som du kan. Nederste del af ryggen bør stadig være i kontakt med gulvet. One "rock" svarer til en ab stykket. Hvis du er en nybegynder er det tilrådeligt at gøre halvtreds til hundrede crunches. Hold gør mere, hvis du tror, du får hænge af det.

Du behøver ikke at gøre stamme alle dine overkropsmuskulatur bare at gøre en AB stykket. The Ab Roller Rocker lader dig gøre det lettere og mindre anstrengende. Du kan også nyde at se tv, mens du bruger Ab Roller Rocker. Bare husk på, at have pæn abs hovedsagelig afhænger af din indsats og engagement, selv om hjælpemidler er til rådighed.