E2h

Sådan bruger kolesterol testkit

Ved hjælp af et testsæt til hjemmebrug

Ved hjælp af et hjem test kit kan undersøge dit kolesteroltal være meget nemmere og enklere. Det bare indebærer en vis håndarbejde og tålmodighed som din test kit behandler resultaterne, og derefter i et par minutter, dine resultater er ude. En masse af undersøgelser udført ved hjælp af kolesterol testkit har vist kits at være meget præcis. Mange har hævdet, at når de gik senere for at se deres læger blev underkastet en medicinsk laboratorium kolesterol test, resultaterne var de samme. Dette indebærer, at en kolesterol test kit er en god måde at bestemme kolesterol i kroppen.

Sådan bruger kolesterol testkit. Den første fase er forberedelsen.
Sådan bruger kolesterol testkit. Den første fase er forberedelsen.

Her er nogle grundlæggende instruktioner om, hvordan du kan bruge en kolesterol test kit.

  1. Den første fase er forberedelsen. Med sæbe og lunkent vand, vask dine hænder. Så, lad din krop slappe af et øjeblik. Mens du gør det, gnide hænderne sammen, således at varme dem op.
  2. Vælg derefter hvilken finger at punktere, så du ville være tryg ved, mens testen kører. Du er nødt til at tage til efterretning, at den finger, du vælger, skal have nogen afstumpede. Hvis du er en højrehåndet person vælge en finger fra din venstre hånd, gøre noget andet, hvis du er venstrehåndet.
  3. For omkring et halvt minut, så lad armen af fingeren, du vælger hænge ned så blodet vil flyde til dette område, hvilket gør det hurtigere at trække blodet.
  4. Vælg et sted at gøre testen. Sørg for, at der er et bord eller en flad overflade, hvor din valgte hånd skal hvile. Vær opmærksom på at din håndflade skal vende opad, og bagsiden af din hånd hviler ned på en flad overflade. Pump test enheden med din finger, og følg instruktionerne i brugervejledningen til din kit.
  5. Brug strimler af gaze til at tørre væk de første tegn på blod. Så for et par sekunder, for at øge blodgennemstrømningen, så lad din arm hænge ned en gang mere.
  6. Vær sikker på at indsamle nok af en blodprøve, som det kræves. Dette kan variere afhængigt af din kit anvisninger.

Efter at

Derefter er det eneste du skal gøre for at vente og lade enheden behandle din blodprøve for kolesterol. Et flertal af kits tage omkring ti til femten minutter for at give et resultat. Så kan du læse dine resultater og sammenligne dem med kolesterol diagram, sættet har givet dig. For at forhindre unøjagtighed i resultaterne, sammenligne dem kun med diagrammet leveres i dit sæt. Sammenligne det med en anden kits 'diagram kan drive dig til forkerte konklusioner.

En ting du skal huske på er, at testresultaterne er relativ, afhængig af din tilstand. De er også temmelig dynamisk, da dit kolesteroltal kunne ændre når som helst i en dag, selv hver dag. Det bedste du kan gøre er at overvåge dit kolesterol i blodet i en vis periode. Du kan derefter tjekke med din læge, der ville fortolke resultaterne og fortælle dig, om du skal tage yderligere prøver og medicin.