E2h

Sådan får sunde råd om mad

Sund livsstil stopper ikke med motion

Sund livsstil stopper ikke med motion. Du skal også sørge for, at du har de korrekte spisevaner, og du spiser, hvad din krop har brug for. For at få en sund krop, skal du få sunde råd, så du ved, hvilken type fødevarer for at undgå, og hvad du skal spise. Der er en masse kilder, hvor du kan få de bedste sunde råd om mad og dine spisevaner.

Sådan får sunde råd om mad. Sund livsstil stopper ikke med motion.
Sådan får sunde råd om mad. Sund livsstil stopper ikke med motion.

Her er nogle af de trin, hvordan du kan få sunde råd om mad:

  1. Ernæringsekspert. Den bedste mad råd, som du kan få, er fra dit ernæringsekspert. Hvis du ikke har en ernæringsekspert, er det tid for dig at have en. Ved at besøge ernæringsekspert, kan du få ernæringsvejledning og få en menu for de ting, du kan spise for at holde dig sund og næret. De kan også enhed et måltid planen, at du nødt til at følge sammen med din træning, så du kan opnå den sunde krop, du ønsker. Ved at spise sundt, vil du også mindske risikoen for at have nogle alvorlige lidelser, der kommer med dårlige spisevaner.
  2. Websites. En god hjemmeside at besøge, er regeringens Nutrition website nutrition.com . På denne hjemmeside, vil du se de artikler om forskellige emner, såsom Smart Nutrition 101, Weight Management, Kosttilskud, Mad bistandsprogrammer og en masse mere. Du kan også tjekke nogle faktablade, såsom kostråd for europæerne, Federal Ernæring bistandsprogrammer, og du kan også se på mængden af kalorier og næringsstoffer, der findes i forskellige fødevarer. Ved at læse disse artikler, kan du lære om livsstil rådgivning og mad råd, som vil hjælpe med at gøre du spiser bedre.
  3. Magasiner. En anden god kilde til sund mad rådgivning er sundhed magasiner. En god magasin til at læse den CookingLight magasin. Magasinet giver sunde og velsmagende mad opskrifter, som du nemt kan lave mad i dit eget hjem. Ved kogning disse opskrifter, vil du helt sikkert spise sundt uden at skulle ofre smag. En anden magazine kan du læse er Food & Fitness Advisor. Dette magasin vil give dig råd om sund mad at spise og nogle øvelser, der vil holde dig sund og rask.
  4. Books. Du kan købe ernæring bøger, så du kan lære mere om fødeindtagelse og de forskellige sundhedsmæssige fødevarer, der er godt for din krop. Nogle af de bøger, som du kan købe inkluderer Ernæring: Begreber og Kontroverser af Frances Sizer og Ellie Whitney, Ernæring For Dummies af Carol Ann Rinzler og spise, drikke og være sund: The Harvard Medical School Guide til Sund kost af MD Walter C. Willett og PJ Skerrett. Du vil helt sikkert få en masse helsekost rådgivning fra disse bøger.

Disse er nogle af de kilder, hvor du kan finde sunde råd om mad. For at være sund, elske dig selv og din krop, og tage de nødvendige skridt, der er nødvendige for dig at holde sig væk fra junk food og holde sig til de typer af fødevarer, der vil give dig den bedste ernæring, som du har brug for.