E2h

Sådan helbredelse mad cravings

Vore forfædre havde et absolut værktøjer og boede i miljøer

Vore forfædre havde et absolut værktøjer og boede i miljøer, der havde knappe ressourcer, hvor de var altid i fare for sult og død. Som et resultat heraf udviklede den menneskelige krop en måde at håndtere en tilstand af sult og knappe ressourcer: Vi er forprogrammeret til at opsøge og tørster efter fødevarer, der har højt sukker-og fedtindhold, fordi disse fødevarer ville være den mest afgørende i vild. Men mennesker i dag lever i et miljø rigeligt, hvis ikke overabundance. I stedet for at skulle gå på jagt efter vores mad, kan vi bare gå ned på gaden til den nærmeste dagligvarebutik til at mætte vores mad cravings. Dette har ført til en fortsat stigning i forekomsten af fedme, især i de udviklede lande.

Fedme kan spores til ukontrollerede kostvaner

Sådan helbredelse mad cravings. Start med en konkret vision for den forandring.
Sådan helbredelse mad cravings. Start med en konkret vision for den forandring.

Fedme kan spores til ukontrollerede kostvaner, som normalt er resultatet af en persons manglende evne til at beskæftige sig med sin mad cravings. For at bekæmpe fedme, er du nødt til at lære at håndtere mad cravings. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at bekæmpe mad cravings.

  • Start med en konkret vision for den forandring, du ønsker at opnå. Det kan være fra dit ønske om at få en bedre figur eller blot at have en mere sund krop. Du bør sætte mål for vægttab eller forbedring af kropsbillede. Bortset fra de mål, bør du indstille en tidsplan for dig selv, som er realistisk og opnåeligt. Må ikke gå med store ophøjede mål, der uundgåeligt vil føre til fiasko og skuffet. At have en række små, men opnåelige, mål giver dig bedre overholdelse til din fitness regime ved at give dig en følelse af realisering, hver gang du lykkes.
  • Når du begynder din kost modifikation, supplere dette med et fitness eller motion program. Du behøver ikke nødvendigvis at deltage i en gym eller en fitness klub til at begynde en øvelse program: alt det kræver er disciplin at forpligte dig til at gøre mindst 30 minutters motion dagligt. Fordelene ved at udøve regelmæssigt er tre: du forbedre din figur og samlede fitness, kan du også forbedre din selvdisciplin (afgørende for at holde sig til en kontrolleret mad program) og din krop frigivet endorfiner, som reducerer din trang til junk food og andre fødevarer cravings . Slå en stillesiddende livsstil er afgørende for at besejre din mad cravings.
  • Du bliver nødt til at begynde at spise bedre mad. Dette er den sværeste del. Den eneste måde til virkelig at besejre mad cravings er at lære hvordan man kan stoppe dig selv fra at give i. Den bedste måde er at holde op kold tyrker: fjerne alle simple sukkerarter (chokolade, slik, slik, osv.), salt mad (chips, forarbejdede fødevarer, junk fødevarer osv.) og fedtholdige fødevarer fra din kost. Hvis du ikke stoppe med at spise den slags mad, vil du altid ende med at gøre undskyldninger for "bare én bid mere". Det vil ikke hjælpe dig besejre din mad cravings. I virkeligheden, ved at give efter er du bare styrke din mad cravings. Det vil kræve en masse disciplin på din ende, og selvkontrol.

Altid gå tilbage til dine mål

Altid gå tilbage til dine mål. Husk, at du ønsker at opnå noget, og for at gøre dette, bliver du nødt til at involvere en masse offer. Stedfortræder sundere fødevarer såsom grøntsager om at lette sult. Spis i små og hyppige fodringer i stedet for tre store måltider om dagen. Disse tips vil hjælpe dig til sidst erobre din mad cravings.