E2h

Sådan ikke drikke dine kalorier

Mange mennesker går gennem deres dag indtager et stort antal af drikkevarer uden at opdage, at de drikker en masse kalorier i processen. Hvis du tjekker antallet af kalorier, der findes i mange drikkevarer, vil du indse, at en stor del af os forbruge en stor del af vores foreslåede kalorieindtag hver dag i lækre væsker, der ikke gør kroppen noget godt. Imidlertid behøver det ikke at være sådan. Der er masser af måder at sikre at du ikke drikker dine kalorier.

Trin 1

Springe sodavand. Det er virkelig bedst, hvis du springer over eller begrænse din mængde sodavand. Der er ikke noget sundt om sodavand, selv kost soda. En regelmæssig sodavand har omkring 100 kalorier i en 8 ounce servering og dem af os, der er vant til Downing 20 ouncers forbruge omkring 250 kalorier i en enkelt flaske sodavand. Diæt sodavand kommer i kalorie-fri versioner, som er meget bedre muligheder, hvis man skal have sodavand.

Trin 2

Tjek din kaffe og te. Afhængig af din kaffe vane, kan du forbruge så mange som 300 kalorier i en formiddag kop joe. For at kontrollere dette, evaluere, hvad du putter i din brygget kaffe og finde ud af hvilken fancy espresso drikkevarer, du spiser.

Sådan ikke drikke dine kalorier. Tjek din kaffe og te.
Sådan ikke drikke dine kalorier. Tjek din kaffe og te.

Du kan sænke kalorie tæller i almindelig kaffe ved at begrænse mængden af sukker eller gå med en kalorie-fri sødemiddel. Du kan også gå med fedtfattig eller skummetmælk i stedet for sødmælk, fløde, flødekande, eller halv og halv. Det samme kan siges om din te. Køb usødede sorter og derefter tilføje dine egne sødestoffer, så du ved, du får de kalorier du ønsker at forbruge.

Når det kommer til dine espresso drikkevarer, såsom cappuccino, latte, eller mokka, der er lavere fedtindhold muligheder. Undgå mokka, fordi det er den med de mest fedt og kalorier på grund af chokolade, mælk og sædvanlige flødeskum topping. Hvis du skal have det, gå uden flødeskum og sørg for mælken er skummet eller fedtfattig. For latte og cappuccino gå med sukker-fri smag sirup eller springe sirup. Hvis du vil have det søde, tilføje en nul-kalorie sødemiddel i stedet for sirup. Spørg om fedtfattig eller skummetmælk.

Trin 3

Kun drikke 100% juice. Mange af os spiser juice i stedet for frugter eller grøntsager. Men saft ikke de samme som havende et stykke frugt eller grøntsag. I stedet har færre næringsstoffer og i mange tilfælde mere sukker. Når du drikker juice, sørg for at det er 100% juice og ikke har tilsat sukker eller sødemidler.

Trin 4

Kun drikke 100% juice. Se din 'vand'.
Kun drikke 100% juice. Se din 'vand'.

Se din 'vand'. I dagens verden, er vi erstatter vand med sportsdrikke, vitamin vand, aromatiseret farvande og andre fancy vand-lignende drikkevarer. Mange mennesker ikke indser, at der er et overraskende antal kalorier, der findes i sådanne drikkevarer. Sørg for at du drikker lavt kalorieindhold fancy farvande, og ikke tilføje et stort antal kalorier til dit drikkeri diæt.

Trin 5

Sænk fedt i mælk. Mælk kan være en vidunderlig ting og fuld af en række store vitaminer og næringsstoffer. Plus det smager godt og gør en stor forfriskende drink. Men hvis du stadig drikker sødmælk eller 2% mælk, er det uafgjort, at du går til fedtfattig eller fedtfri. Begge disse muligheder har måde færre kalorier og en sænket fedtindhold, hvilket er godt for de fleste mennesker ældre end to år.

Trin 6

Vær forsigtig med voksne drikkevarer. De behøver ikke kalde det en øl mave for noget. Sandheden er, at alkoholiske drikke indeholder en masse kalorier. Begrænse dem til at sænke din kalorie tæller. Kig efter lysere indstillinger (lys øl virkelig har færre kalorier, og der er nogle, der stadig smager fantastisk). Må ikke indtage alkoholiske drikkevarer regelmæssigt, men i stedet gemme dem til særlige lejligheder og kun drikke en lille mængde ad gangen. Denne måde er du ikke smide et par ekstra hundrede kalorier i dine drinks.

Trin 7

Drik masser af vand. Drinking plain gamle vand er en fantastisk måde at sikre, at du ikke er forbrugende overskydende kalorier i dine drinks. Vand er kalorie-fri og godt for kroppen. Plus, hvis du styre din vandbehov godt, vil du ikke føle overdrevent tørstig og ty til usunde alternativer. Hvis du har brug for mere end bare kedeligt vand har at byde på, tilføje en sprøjte af ægte lime eller citronsaft. Dette vil give det en smule af smag uden at tilsætte ekstra kalorier. Plus nogle undersøgelser viser, at der kan være sundhedsmæssige fordele ved at have en lille mængde citronjuice hver dag.


Hvis du er ligesom mange mennesker, kan du opleve, at du drikker hundredvis af kalorier hver dag, hvis ikke mere end det. Hvis du havde en mocha på din vej til arbejde i morges, du spiste omkring 300 kalorier. Hvis du toppede det ud med en 20 ounce sodavand før frokost, du har tilføjet en ekstra 250 kalorier til din dag. Hvis du havde en 32 ounce sodavand med frokost, det er en anden 400 kalorier. Afslut eftermiddag med en vitamin vand eller en juice, og du har yderligere 200 kalorier. Hvis du topping det hele ud med en øl til middag så du kigger på omkring 1350 kalorier i væsker for dagen. For nogle kan dette mønster virke voldsom, men for andre dette ikke engang dækker alt det, de drikker på en dag. Du kan begrænse antallet af kalorier, du har hver eneste dag uden megen besvær.