E2h

Sådan oprettes en leverkræft kost

Kræft er hurtigt ved at blive nummer et medicinsk killer i dag

Kræft er hurtigt ved at blive nummer et medicinsk killer i dag. Med alle de forurenende stoffer, som folk støder på hver dag, har chancerne for at få kræft drastisk øget. I dag viser undersøgelser, at en ud af hver tre mennesker vil få kræft. Her er hvordan du kan oprette speciel diæt for mennesker der lider leverkræft.

Sådan oprettes en leverkræft kost. Vitaminer og mineraler.
Sådan oprettes en leverkræft kost. Vitaminer og mineraler.
  • Kalorier. Først og fremmest skal du sørge for, at patienten får nok kalorier. Skære ned på kalorier er den sidste ting, du ønsker at gøre, når du har kræft. De fleste kræftpatienter mister deres appetit på grund af kemoterapi behandlinger og andre medicinske behandlinger, hvilket er hvorfor de ender op med meget få kalorier. Må ikke sjuske med kalorier. Husk, at sidste ting, at en kræftpatient skal gøre, er at kigge model tynd. Kemoen kemikalier vil gøre det, i hvert fald. Sørg dog, at de kalorier kommer fra ernæringsmæssige fødevarer såsom bønner, brød og bælgfrugter.
  • Væsker. Dernæst tilsættes masser af væske til kosten. Så meget som muligt, skal du oprette supper, der inkorporerer smag, kalorier, og masser af væske. De normale otte glas vand er ikke nok for mennesker med leverkræft. Fordi leveren arbejder for at rense kroppen af toksiner, skal du bruge mere vand, således at udrensning opgave at leveren skal gøre bliver lettere.
  • Sportsdrikke. Fordi væsker er så afgørende for leverkræftpatienter, bør du også overveje sportsdrikke, såsom Gatorade. Sørg dog, at du konsultere lægen først, da nogle ingredienser i nogle sportsdrikke kan være kontraindiceret med behandlingsplan for patienten. Den sportsdrik vil ikke kun være hydreret af væskerne fra sportsdrikke, men vil også give patienten mere energi, for at holde ham fra at føle livløs og konsekvent svage.
  • Protein. Dernæst kroppen har brug for sin rimelige andel af proteiner. Protein er oftest afledt af kød. Hvis kroppen er for svag til at behandle hårde kød, såsom dem fra svinekød, bør du overveje fiskekød. Normalt vil imidlertid tilstrækkeligt madlavning blødgøre proteinerne nok, så det bliver let at spise for liver cancer patient. Overkog ikke kød, eftersom overdreven varme vil også hærde proteinet i kød, og gør det vanskeligt at tygge.
  • Vitaminer og mineraler. Fordi kræftceller angriber kroppen, og fordi kemo kemikalier er faktisk ganske giftige, skal du væbne kroppen med vitaminer og mineraler. En velforberedt måltid vil normalt have nok vitaminer og mineraler for et sundt menneske. Når en person lider af leverkræft, dog vil du nødt til at udstyre denne person med mere end blot de iboende vitaminer og mineraler i fødevarer. Du skal også kosttilskud. Igen, skal du kontakte lægen for at se, hvilke kosttilskud vil fungere bedst for patienten.
  • Hold det naturligt. Endelig skal du sørge for, at du holder dig til økologiske fødevarer. Fødevarer, som er dyrket med gødning eller som er blevet genetisk modificeret tendens til at være skadeligt for legemet, og selv kræftfremkaldende i nogle tilfælde.

Med en velforberedt kost, bør en leverkræft patient kunne bære behandlingen bedre og øge hans chancer for overlevelse og helbredelse. Disse tiltag skal hjælpe dig med at forberede den bedste kost for kræft patient.