E2h

Sådan sulte dig selv

Slankekure er altid en del af enhver vægttab program

Slankekure er altid en del af enhver vægttab program. Sulte dig selv er en ekstrem form for slankekure. Mens slankekure simpelthen er at omdirigere dit valg af fødevarer til dem, der er sundere og non-opfedning, er sulter fratage dig selv af fødevarer. Extreme sult er praktisk at spise noget overhovedet, men bruger masser af vand. At gøre dette er i orden for et par dage op til en uge. Jo længere det sker, jo højere de negative virkninger, det kan have på både dit sind og din krop. Sulte dig selv er ikke en anbefalet måde at tabe sig. Det er meget bedre at have en klog kost end bogstaveligt sulte dig selv og få meget syg i processen. Hvis du har gjort op dit sind dog at dette er den bedste ting at gøre, læse forslag nedenfor for at gå om det sikkert og med det mindste beløb af sundhedsrisici.

Sådan sulte dig selv. Hold spise et stykke frugt hver dag.
Sådan sulte dig selv. Hold spise et stykke frugt hver dag.
  • Være disciplineret. Kroppen har en naturlig tilbøjelighed til at ønske at spise. Giv efter for dette ønske og din sult kost vil blive ruineret. Før du begynder med denne særlige diæt, udvikle selvdisciplin først. Fokus på dit mål-the slankere dig. Hold dit sind væk fra mad og gøre andre ting for at holde dig travlt. Selvdisciplin er noget, du virkelig skal arbejde på at gøre din kost lykkes.
  • Gør det langsomt. Må ikke sulte dig selv med det samme. I stedet gør det langsomt, indtil du har nået dit sult mål. For eksempel spiser mindre på den første dag, og spiser kun frugt og grøntsager på den anden dag. Stick med bare frugter på den tredje dag, og drikker kun juice og et stykke frugt på den fjerde dag. Start din sult kost på femtedagen og gøre det sidste, indtil din planlagte varighed, siger tre dage.
  • Hold spise et stykke frugt hver dag. Gør dette i morgen, fordi du har brug for kalorier til at starte din dag. Du kan blive svimmel og i sidste ende gå ud, når du ikke spiser noget. Men igen, vedligeholde din kost til kun ét stykke frugt om dagen. Det betyder, at du kan have en bid af det i morgen, en anden skive til frokost, og en skive igen til middag. Det er op til dig, hvordan du gerne vil forbruge en brik i løbet af dagen.
  • Drik masser af vand. Et glas vand hver time vil narre din mave til at føle fuld, men du kan ikke gøre det for længe. Alligevel er det vigtigt at drikke masser af vand for at holde dig hydreret hele dagen. Du kan tilføje en knivspids af citron og tilføje nogle honning til det for en afgiftende effekt. Du bør også drikke mere vand før og efter spise en skive frugt.
  • Sove længere timer. Hold dig væk fra at spise ved at få mere søvn i løbet af dagen. Desuden vil din krop har brug for hvile for at kompensere for forarmet energi forårsaget af sultende.
  • Tag tørster kontrol produkter. Du skal bruge spray, kapsler, slik og andre former for tørster kontrol produkter i løbet af de første dage af sult kost. Under dette vil være nyttige i at holde dine tanker væk fra fødevarer.

Selv om effektiv

Selv om effektiv, skal du tænke to gange, før de beslutter at sulte dig selv. Dette kan forårsage alvorlige helbredsmæssige komplikationer, især når gjort for lange perioder. Du skal også være lige så forsigtig, når du stopper. Du kan begynde at spise, men tage det langsomt, så din krop kan tilpasse sig til den nye rutine igen. Begynde at spise flere grøntsager og derefter langsomt spise lidt mere af den sædvanlige mad, du tager i proceduren dage.